Βρέθηκε η σορός του Μπιν Λάντεν! (ΦΩΤΟ)

22:03 2/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μπιλ Γουόρεν, ένας κυνηγός θησαυρών ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε που ακριβώς βρίσκεται η σορός του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ένα χρόνο ακριβώς μετά την δολοφονία του!

Ο Γουόρεν τον Ιούνιο του 2011 είχε δηλώσει ότι ξεκινά έρευνες για τον εντοπισμό της σορού του Λάντεν στο βυθό της θάλασσας, όμως ως τώρα δεν είχε ανακαλύψει τίποτα.

Ως εκ θαύματος, την ημέρα του θανάτου του Λάντεν,

μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα El Mundo αποκάλυψε: «Έχω εντοπίσει που ακριβώς τον πέταξαν. Είμαι ο μόνος που ξέρω το ακριβές σημείο. Βρίσκεται 200 μίλια δυτικά της ινδικής πόλης Σουράτ».

Ο Γουόρεν αναφέρει ότι έχει βρει πάνω από 200 ναυάγια πλοίων όσα χρόνια ασχολείται με την κατάδυση και το κυνήγι θησαυρών και είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι και τώρα έχει βρει αυτό που αναζητούσε. Όπως λέει, η σορός βρίσκεται ακριβώς εκεί που την πέταξαν οι Αμερικανοί καθώς είχαν τοποθετήσει βάρη μαζί με τη σορό κάτι που την έκανε να σταθεί βαθιά στο βυθό χωρίς να αλλάξει θέση.

Τώρα, προσπαθεί να νοικιάσει ένα ρωσικό εξοπλισμό καταδύσεων, να ανασύρει τη σορό και να διεξάγει τεστ DNA ώστε να διαπιστώσει με σιγουριά αν πρόκειται για τον Λάντεν. Όπως λέει βεβαιώθηκε για το σημείο από κάποιες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό ναυτικό πριν λίγο καιρό.

Υπολογίζει ότι θα ξεκινήσει τις έρευνες την 1η Ιουνίου και ότι σε μια εβδομάδα θα έχει εντοπίσει και τη σορό. Ο μόνος κίνδυνος που αντιμετωπίζει, όπως ισχυρίζεται είναι να τον σκοτώσει η αμερικανική κυβέρνηση ή να του βυθίσουν το πλοίο. Πέρα από αυτό του λείπουν μόνο 150.000 ευρώ για να χρηματοδοτήσει την αποστολή του, χρήματα που ελπίζει να τα βρει από χορηγούς.

Ο λόγος που ο Γουόρεν προσπαθεί να βρει τόσο μανιωδώς τη σορό του Λάντεν είναι γιατί, όπως λέει, δεν πιστεύει τον Ομπάμα και την κυβέρνηση των ΗΠΑ και θέλει να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ότι η σορός στο βυθό της θάλασσας είναι όντως του Λάντεν. Αυτό, αν φυσικά υπάρχει σορός στο βυθό της θάλασσας...

Keywords
Τυχαία Θέματα