«Βρεθήκαμε εκτός στόχων»

19:23 17/9/2013 - Πηγή: AEK365

Την πεποίθησή τους ότι η Εθνική Εφήβων θα μπορούσε να πάει καλύτερα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μάλτας εξέφρασαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ οι Παντελής Καλογεράκος και Μανώλης Πρέκας.

Εκτός στόχων βρέθηκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, σύμφωνα με τον Παντελή Καλογεράκο, ο οποίος τόνισε:

«Δεν μας ευχαριστεί η ένατη θέση, γιατί αλλού ήταν οι στόχοι μας και τελικώς αλλού βρεθήκαμε. Το ότι πήραμε αυτή τη θέση οφείλεται περισσότερο

σε εξωγενείς παράγοντες, αλλά εγώ δεν είμαι σε θέση να κρίνω την διαιτησία. Η αλήθεια είναι ότι παίζαμε σε δύσκολο όμιλο και οι δύο ήττες που κάναμε στο τουρνουά ήταν από τις φιναλίστ. Η αλήθεια είναι όμως ότι εμείς δεν ψάχναμε άλλοθι, ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάναμε, είχαμε το νού μας να κάνουμε το παιχνίδι μας και ήμασταν όλοι σαν μία γροθιά. Τώρα έγινε ο,τι έγινε, συνεχίζουμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Μανώλης Πρέκας:

«Με αυτό τον λίγο χρόνο προετοιμασίας που είχαμε και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, πιστεύω πως τα έχουμε πάει καλά. Βέβαια, η ένατη θέση δεν είναι και η αντιπροσωπευτική μας, αφού θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα, τόσο με το Μαυροβούνιο στον όμιλο, όσο και με τη Σερβία στο χιαστί παιχνίδι για τους «8». Τώρα κοιτάζουμε μπροστά, να βελτιωθούμε σε ατομικό επίπεδο ώστε να ξαναδιεκδικήσει ο καθένας μας μια θέση στην τελική 13άδα της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα