«Βράζει» ο Πύργος με Κοσικίδη

20:39 8/12/2014 - Πηγή: AEK365

Φρικτά παράπονα έχει ο Πανηλειακός από τη διαιτησία του κ. Κοσικίδη στο ματς με την Παναχαϊκή, αφού άπαντες θεωρούν ότι αδίκησε την πυργιώτικη ομάδα, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα(4-2 με ανατροπή για τους Πατρινούς) κυρίως με την υπόδειξη του στο 33′ (πέναλτι υπέρ της Παναχαϊκής με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1 και αποβολή του Μαζιώτη).

Ο προπονητής του Πανηλειακού, Ηλίας Φυντάνης δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

«Παίξαμε αντίπαλοι με μια ομάδα που είναι για την πρώτη τριάδα κι όχι απλά για την παραμονή, κι ας λένε αυτό για στόχο οι άνθρωποι της. Μια ομάδα που είναι ήδη

από τις πολύ καλές, και που πιστεύω ότι σαφώς μπορεί να είναι μέσα στην πρώτη τριάδα, ειδικά αν ενισχυθεί με τρεις παίκτες ακόμα, έναν σε κάθε γραμμή, στις χειμερινές μεταγραφές. Εμείς, έχοντας μείνει ουσιαστικά με μόλις 13 παίκτες, λόγω των αποχωρήσεων, των τραυματισμών, τιμωριών, κ.τ.λ., δείξαμε πάθος και θέληση. Οι παίκτες μας ήταν και σήμερα πολεμιστές! Και έκαναν τεράστια προσπάθεια. Φτάσαμε στο γρήγορο πρώτο γκολ, που ακόμα και για μας ήταν εκτός πλάνων, και στη συνέχεια προσπαθήσαμε, με αυτούς που είχαμε στη διάθεση μας, και με τις ...αλχημείες που έτσι κι αλλιώς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε από την αρχή στην άμυνα σε ότι αφορά τους διαθέσιμους παίκτες που είχαμε, να κρατήσουμε αυτό το προβάδισμα. Ήρθε τότε ένας πραγματικά κακός διατητής να κάνει την καθοριστική παρέμβαση. Και θέλω στο σημείο αυτό να τονίσω ότι, ο συγκεκριμένος είναι από τους πιο κακούς διαιτητές στην κατηγορία. Έχω και προηγούμενη εικόνα του από πέρυσι. Μετά την τόσο καθοριστική αυτή φάση, που δημιούργησε και εκνευρισμό, ήρθε το δεύτερο γκολ στο τέλος του ημιχρόνου, και το τρίτο στην αρχή του δευτέρου, που έκριναν και οριστικά το ματς. Είχαμε χάσει και το καθαρό μυαλό, αφού π.χ., για τον Μπαλού υπήρχαν συγκεκριμένες οδηγίες και επισημάνσεις για το πως θα τον χειριζόμαστε στις στημένες φάσεις, ενω βέβαια δεν είναι εύκολο να παίξεις με παίκτη λιγότερο μια καλή ομάδα, με καλά άκρα, όπως η Παναχαϊκή. Δεν δόθηκε και πέναλτι υπέρ μας μετά το 2-4 πάνω στον Τσίτα. Και ήρθε κι η υπόδειξη του πρώτου βοηθού (σ.σ. Κουτσόγιαννος) στις καθυστερήσεις, ο οποίος δεν ήξερε τι ..σήκωνε και τι ...έδειχνε, και χάσαμε και τον Χατζόγλου για το επόμενο ματς. Που ήταν και ο μόνος καθαρόαιμος στόπερ από ολόκληρο το τωρινό ρόστερ μας. Ενω κι ο άλλος στόπερ που βάλαμε, χωρίς να είναι αυτή κανονικά η θέση του, ο Μαζιώτης, είναι έξω πλέον κι αυτός. Συνεχίζουμε τη μάχη πάντως, έστω και με αυτές τις αντιξοότητες».

Keywords
Τυχαία Θέματα