Βράβευσαν Τζέραρντ και Λάμπαρντ

10:32 27/4/2015 - Πηγή: AEK365

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών στην Αγγλία βράβευσε τον Στίβεν Τζέραρντ και τον Φρανκ Λάμπαρντ, οι οποίοι το καλοκαίρι θα αποχωρήσουν από τη Premier League για να αγωνιστούν στο MLS.
Οι δυο ποδοσφαιριστές βραβεύτηκαν για τη προσφορά

τους στο αγγλικό ποδόσφαιρο και ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, δήλωσε: "Ήταν τιμή και ευλογία να παίξω στη Λίβερπουλ για τόσα χρόνια... Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο αναγνώρισης, γιατί έρχεται έπειτα από σκληρή δουλειά, θυσίες και φυσικά είναι σημαντικό να βρίσκεσαι σε μια ομάδα που πάντα στοχεύει στην επιτυχία".
Από τη πλευρά του, ο, επί χρόνια παίκτης της Τσέλσι και νυν της Μάντσεστερ Σίτι, Φρανκ Λάμπαρντ δήλωσε: "Ήταν πολύ σημαντική η Γουέστ Χαμ για εμένα, για τον τρόπο που λειτουργούσε ο σύλλογος και με βοήθησε να αναδειχθώ και να προχωρήσω. Φυσικά είμαι ευγνώμων στη Τσέλσι που άλλαξε την καριέρα και τη ζωή μου, ενώ είμαι χαρούμενος που παίζω φέτος και στη Μάντσεστερ Σίτι".
Υπενθυμίζεται πως ο Τζέραρντ θα συνεχίσει τη καριέρα του στους Λος Άντζελες Γκάλαξι και ο Λάμπαρντ στη Σίτι της Νέας Υόρκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα