Βούτσινιτς: Δεν υπάρχουν ντίβες στην Γιουβέντους

15:34 10/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας προκρίθηκε η Γιουβέντους μετά το 2-1 επί της Μίλαν στην παράταση χάρη στο γκολ του Μίρκο Βούτσινιτς που υπογράμμισε πως το πνεύμα και η φιλοσοφία της πρωταθλήτριας Ιταλίας δεν επιτρέπει να υπάρχουν ντίβες παρά μόνο παίκτες που δίνουν το 100%.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Τορίνο, ο Μαυροβούνιος επιθετικός τόνισε: "Στον αγώνα του Κυπέλλου αποδείξαμε, παλεύοντας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, πως η ομάδα ακόμα διψάει για τίτλους. Δεν υπάρχουν

ντίβες στην Γιουβέντους. Εδώ όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό από το πρώτο λεπτό που διαρκεί ο αγώνας μέχρι και το τελευταίο και βοηθούν τους συμπαίκτες τους. Είναι το πνεύμα και η φιλοσοφία της ομάδας που την κάνει μοναδική".
Ο Βούτσινιτς προέρχεται από τραυματισμό και δεν βρίσκεται στο 100% με τον ίδιο να δηλώνει: "Ακόμα δεν έχω πιάσει τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, αλλά η κατάσταση μου βελτιώνεται σταδιακά, ακόμα και αν προς το παρόν δεν μπορώ να ολοκληρώσω το 90λεπτο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μου, καθώς διαχειρίζεται πάρα πολύ καλά την ανάρρωση μου και με βοηθούν πάρα πολύ".

Keywords
Τυχαία Θέματα