Βούρβαχης: Δεν θα κρατήσει έναν αιώνα η αναζήτηση ομοσπονδιακού

21:09 16/11/2014 - Πηγή: AEK365

Η διάδοχη λύση στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας δεν θα κρατήσει έναν αιώνα όπως διαβεβαίωσε ο Γιώργος Βούρβαχης ο οποίος υπογράμμισε πως ανοίγει μια καινούρια σελίδα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και πως ο Κλαούντιο Ρανιέρι "τελείωσε" με κοινή συναινέσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Βούρβαχης, κατά την άφιξη

της αποστολής της Εθνικής στα Χανιά για το φιλικό της Τρίτης με τη Σερβία:

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του, ο Βούρβαχης είπε: «Ο κ. Ρανιέρι "τέλειωσε" από την Εθνική ομάδα με κοινή συναινέσει συμφωνία με την Ομοσπονδία. Ανοίγει μια καινούρια σελίδα... Η Εθνική ομάδα έρχεται στα Χανιά για πρώτη φορά στην ιστορία κι έρχεται για να τη χειροκροτήσουμε, να δώσουμε θάρρος και κουράγιο στα παιδιά, να πατήσουν γερά στα πόδια τους, ν' ανοίξουν μια καινούργια σελίδα ούτως ώστε η ομάδα μας να φέρει τα επιθυμητά και νικηφόρα αποτελέσματα και βεβαίως να διεκδικήσει την πρόκρισή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».
- Για την διάδοχη κατάσταση στην Εθνική Ελλάδας και τη φημολογία που υπάρχει: «Οι φημολογίες είναι φημολογίες. Εν βρασμώ ψυχής δεν γίνεται τίποτα κι ούτε και τώρα έχει γίνει. Με υπομονή και με περίσκεψη έχουμε σκύψει πάνω στο πρόβλημα και σιγά-σιγά θα δούμε όλες τις παραμέτρους ούτως ώστε να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
- Για το αν θα υπάρξει καθυστέρηση για τη διάδοχη λύση: «Οπωσδήποτε, δεν θα κρατήσει έναν αιώνα! Σίγουρα θα γίνει σε σύντομο χρόνο αλλά όχι σε συντομότατο όπως θα θέλατε εσείς τώρα, να σας πούμε ότι παίρνουμε τον τάδε. Αυτά δεν γίνονται, δεν είναι σοβαρά πάνω απ' όλα, ούτε αυτά που γράφτηκαν περί ονομάτων. Ακόμα δεν είχαμε λύσει τη συμφωνία, ακόμα δεν είχαμε καταλήξει κάπου και βγαίνετε, όχι εσείς, συνάδελφοί σας κλπ. και γράφουν ονόματα. Εμείς, εξωτερικούς παράγοντες και εξωτερικούς εκβιασμούς αν θέλετε, εμμέσως, ανακοινώνοντας κάποια ονόματα, δεν τους καταλαβαίνουμε ούτε θα τους καταλάβουμε. Για μας, το θέμα είναι να βρούμε την καλύτερη λύση για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής Εθνικής ομάδας».
- Για τον ερχομό της Εθνικής στα Χανιά: «Είναι μία ευτυχής συγκυρία για τα Χανιά, βεβαίως μετά από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, το οποίο μας στενοχώρησε όλους, αλλά πιστεύω ότι εδώ, από τα Χανιά, μέσα από αυτό το διεθνές φιλικό παιχνίδι να γίνει η ανάκαμψη και η αναγέννηση της Εθνικής ομάδας. Τα παιδιά να ξαναβρούν τον δρόμο τους και τα πατήματά τους, να φέρουν αυτά τα αποτελέσματα τα οποία μας έχουν κάνει χαρούμενους όλα τα προηγούμενα χρόνια και πιστεύω ότι αυτό θα πετύχουν και την Τρίτη. Να μας δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα και ένα καλό θέαμα ούτως να χαρούν και οι Χανιώτες φίλαθλοι που θα γεμίσουν το γήπεδο των Περιβολίων».

Keywords
Τυχαία Θέματα