Βούλιαξε στα Χανιά ο ΠΑΟΚ (VIDEO)

21:28 2/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 22η αγωνιστική

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΟΚ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιβολίων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ.Καλογερόπουλος

Σφαλιάρα για τον ΠΑΟΚ στα Χανιά που γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Πλατανιά και είδε

τη διαφορά του από τον τρίτο Ατρόμητο να μειώνεται.

Η ομάδα του Στέφενς προηγήθηκε νωρίς στο σκορ καθώς μόλις στο 10' μετά από φανταστική μπαλιά του Κατσουράνη ο Αθανασιάδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πλατανιάς όμως μετά το 30' ανέβηκε και στο 36' κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Κατάι έκανε το σουτ πριν τον κλείσει ο Σπυρόπουλος και έγραψε το 1-1. Μάλιστα λίγο έλειψε οι Χανιώτες να κάνουν την ανατροπή όταν στο 44' ο Τόρες έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο.

Πρώτη καλή φάση στην επανάληψη αυτή του 56' όταν το σουτ του Στοχ κόντραρε και ο Γεωργαλλίδης έδιωξε δύσκολα. Οκτώ λεπτά μετά ο Κατάι είχε ένα καλό σουτ και στο 68' ήρθε το σοκ για τον ΠΑΟΚ όταν ο Πλατανιάς βγήκε στην αντεπίθεση και ο Τόρες με συρτό σουτ έκανε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 89' αλλά ο Αγκιλέρα έκοψε το σουτ του Λίνο πάνω στη γραμμή.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Γεωργαλλίδης, Φάισκα, Ινκούμ, Φερνάντες, Αγκιλέρα, Καζναφέρης (86'Γιαχία), Τέτε, Γουνδουλάκης (46'Μενδρινός), Κατάι, Μπέλιτς, Τόρες (78'Σιαλμάς)

ΠΑΟΚ (Χούμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος (62'Λίνο), Σκόνδρας, Κατσουράνης, Μαντούρο (59'Νάχτο), Κάτσε, Μάρτενς (69'Βούκιτς), Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα