«Βόμβα» Ραϊόλα για Μπαλοτέλι

12:55 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο εκπρόσωπος του Μάριο Μπαλοτέλι, Μίνο Ραϊόλα, "άναψε φωτιές" λέγοντας πως υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση στην Μίλαν πάνω στον Ιταλό επιθετικό και ισχυρίστηκε πως η ομάδα του Μιλάνου δεν θα είναι η τελευταία στην καριέρα του Μπαλοτέλι.
Σε δηλώσεις του πριν το Μίλαν-Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μίνο Ραϊόλα τόνισε: "Υπάρχει μια υπερβολική προσοχή πάνω του, έτσι δεν πάνε καλά τα πράγματα. Εγώ δεν θα μπορούσα να αντέξω όλη αυτή την κατάσταση. Ας ηρεμήσουμε όλοι, ίσως να είμαστε και εμείς υπεύθυνοι, θα αναλύσουμε τα πράγματα με την Μίλαν. Σίγουρα η Ιταλία

δεν θα είναι ο τελευταίος ποδοσφαιρικός σταθμός στην καριέρα του, αλλά έχουμε ακόμα πάρα πολλά χρόνια συμβόλαιο εδώ και δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να φύγει αυτή την σεζόν".
Στον Ραϊόλα απάντησε ο Αντριάνο Γκαλιάνι με τον αντιπρόεδρο της Μίλαν να δηλώνει: "Ο Ραϊόλα λέει πως υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση γύρω από τον Μπαλοτέλι; Έχει δίκιο, ο Ραϊόλα είναι πονηρός, του αρέσει να προβοκάρει. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια τον Μίνο, ας μην ανησυχούμε. Έπειτα, ο Μπαλοτέλι έχει τέσσερα χρόνια συμβόλαιο. Ήταν στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα; Ας κάνουμε μια ανταλλαγή. Αυτοί έχουν δυο επιθετικούς, όχι κακούς. Ας επιλέξουμε κάποιον εκ των δυο, είτε τον Βραζιλιάνο είτε τον Αργεντινό".

Keywords
Τυχαία Θέματα