«Βολές» Μουρίνιο κατά Σίτι

12:50 20/9/2014 - Πηγή: AEK365

Με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και μείωση των αριθμών των παικτών που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ σε 21 τιμωρήθηκε η Μάντσεστερ Σίτι για παραβίαση κανονισμών του Financial Fair Play, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να μην κρύβει την ενόχληση του για την απόφαση της UEFA, ζητώντας πιο αυστηρές ποινές.
Εν όψει του αγώνα της Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" κόντρα στους πρωταθλητές Αγγλίας, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: "Αν έχεις λεφτά και κατακτάς τίτλους, δεν σε πειράζει να πληρώνεις

πρόστιμα και συνεχίζεις να κάνεις το ίδιο.
Όλοι γνωρίζουν πως υπάρχουν πρόστιμα και όταν υπάρχουν πρόστιμα, υπάρχει και έλεγχος. Όμως αν με ρωτάτε αν είναι δίκαια αυτά τα πρόστιμα, θα σας πως όχι. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να αφαιρούνταν από τις ομάδες βαθμοί και τίτλοι.
Και τι έγινε αν σου αφαιρέσουν 1-2 παίκτες από τη λίστα της UEFA. Αντί να έχεις 24, θα έχεις 22... Αν όμως σου πουν πως εφόσον δεν τηρείς τους κανόνες θα αρχίσεις το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ με έξι βαθμούς μείον ή δεν θα σου επιτραπεί να παίξεις στους ομίλους και θα πας στο Γιουρόπα Λιγκ, τα πράγματα σοβαρεύουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα