Βλέπουν μακριά στην ΑΕΚ για γήπεδο και μεταγραφές

09:37 5/9/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ των ΣΠΟΡ: Βλέπουν μακριά! Συσκέψεις και αποφάσεις για τον τρόπο που θα κινηθεί και οργανωτικά στον τομέα των μεταγραφών μέσα στη σεζόν που έρχεται η ΑΕΚ. Προσθήκες στο τμήμα σκάουτινγκ εντός κι εκτός συνόρων. Ταξίδια στο εξωτερικό για να κλείσουν συνεργασίες που ήδη δουλεύονται. Επιθυμία να ακολουθήσουν και φέτος την πετυχημένη «συνταγή» με τις κινήσεις μέσα στη σεζόν. Τι συζητήθηκε για κινήσεις εντός της προθεσμίας για ελεύθερους και για

τον Γενάρη.

Μεταγραφική επίθεση στο μπάσκετ. Η ΑΕΚ πολύ κοντά σε Κάιλς, Κασελάκη και Σαρικόπουλο, ενώ ο Αλέξης Αλεξίου «τρέχει» για να βρει λύσεις στο οικονομικό.

Να ‘στε καλά, γελάσαμε πάλι! Στην ΕΠΟ για να διαμαρτυρηθεί για τη... διατησία πήγε ο Μαρινάκης και συναντήθηκε με Σαρρή και Μπριάκο! Για προγραμματισμένη συνάντηση μιλούν, Ολυμπιακός και Ομοσπονδία.

Sportday: Σπίτι της, το 2016. Το... ανανεωμένο χρονοδιάγραμμα για την «Αγιά-Σοφιά». Κατσουράνης: Τα συν και τα πλην.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ: Στην ΑΕΚ μετράνε αντίστροφα για την στιγμή που θα πάρουν στα χέρια τους την οικοδομική άδεια, ώστε να ξεκινήσει η «Δικέφαλος 1924» το χτίσιμο της «Αγια-Σοφιάς».

Πλέον, όσο και να πιέσουν οι «κιτρινόμαυροι» είναι δύσκολο να κερδηθεί και άλλος χρόνος, διότι δεν είναι δυνατόν να «τρέξουν» κάποιες διαδικασίες βάσει νόμου. Χρειάζονται δύο μήνες από την ημερομηνία του ανοίγματος του φακέλου για να εκδοθεί η άδεια. Ο φάκελος άνοιξε πριν λίγες ημέρες οπότε υπολογίζεται ότι αρχές Νοεμβρίου θα υπάρξει το τελικό «OK». Στη συνέχεια θα χρειαστούν κάποιες μελέτες από το Κράτος -ώστε να μην κολλήσει μετέπειτα το θέμα- όπως να ελεγχθεί το οικόπεδο από την Αρχαιολογική Υπηρεσία για τυχόν ευρήματα στο υπέδαφος. Αυτή η διαδικασία θα πάρει λίγες ημέρες.
Το έργο εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί μέσα σε διάστημα 18 μηνών. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά η Ένωση θα είναι σπίτι της στα μέσα του 2016 και μετά. Έχει φανεί εδώ και καιρό ότι μέσα σε εκείνο το έτος και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο. Το θέμα είναι να αποκτήσει έδρα η ομάδα στις αρχές του μεθεπόμενου πρωταθλήματος, της σεζόν 2016-17.


Goal: Μέσα στο Σαββατοκύριακο αποφασίζουν για Κατσουράνη.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ: Ενα από τα σίριαλ του καλοκαιριού φαίνεται να οδεύει στο τέλος του. Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Κώστα Κατσουράνη επανήλθε σοβαρά στα καθημερινά ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να μην έχουν αποφασίσει οριστικά για το αν θα προχωρήσουν στη συγκεκριμένη μεταγραφή ή αν θα επιλέξουν να δώσουν ένα τέλος στα σενάρια και να την απορρίψουν.

Μετά το ναυάγιο με τον Ντέγιαν Λέκιτς και την απόφαση των «κιτρινόμαυρων» να μην ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας, το μόνο ερωτηματικό που αφορά το ρόστερ έχει να κάνει με τον 35χρονο μέσο. Ουδείς από την Ενωση έχει διαψεύσει πως υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του στον σύλλογο, με τις πιθανότητες ωστόσο να είναι λίγες.

Εστω, όμως, και αυτές είναι ικανές για να συντηρούν τον Κατσουράνη στη μεταγραφική λίστα. Η άποψη του Τραϊανού Δέλλα είναι ξεκάθαρη και δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο σε πιθανή έλευση του πρώην συμπαίκτη και φίλου του. Ωστόσο, μέσα στο Σαββατοκύριακο οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αποφασίσουν οριστικά για το αν θα υπάρξει συνεργασία με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή, με σκοπό να δώσουν ένα τέλος και στα πολύμηνα σενάρια.

Το γεγονός, πάντως, πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στα τέλη Σεπτέμβρη αποτελεί και έναν από τους λόγους που στην Ενωση τρενάρουν την υπόθεση. Τα χρονικά όρια, όμως, έχουν στενέψει και γι' αυτό πιθανόν να ξεκαθαρίσουν όλα άμεσα.

Live Sport: Άδεια... εξπρές για το γήπεδο!

Keywords
Τυχαία Θέματα