«Βλέπει» και Όσκαρ Ντίαζ

08:18 27/6/2014 - Πηγή: AEK365

Εκτός από την ενίσχυσή της στην κορυφή της επίθεσης, η ΑΕΚ αναζητά μια προσθήκη και για το αριστερό άκρο. Η περίπτωση του Κάρλος Κάλβο έχει προχωρήσει αρκετά, με την Ένωση ωστόσο να «παγώνει» το θέμα εν αναμονή της πρόσληψης του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ενώ έπειτα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή κυκλοφόρησαν πληροφορίες που ανέφεραν ότι για τη συγκεκριμένη θέση η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να κοιτάξει και κάποιες περιπτώσεις από την Ισπανική αγορά, πριν πάρει

την τελική της απόφαση.
Μια από αυτές φέρεται να είναι σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Live Sport και ο Όρκαρ Ντίαζ Γκονζάλες της Αλμερίας, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ, αλλά και ως περιφερειακός - κεντρικός επιθετικός. Αναλυτικά το ρεπορτάζ: «Την περίπτωση του Όσκαρ Ντίαζ εξετάζει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η ΑΕΚ. Ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τη φανέλα της Αλμερίας, με την οποία πραγματοποίησε 30 εμφανίσεις (εκ των οποίων οι 13 ως βασικός) στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, σημειώνοντας 4 τέρματα (όλα σε εντός έδρας αγώνες της ομάδας του). Ο γεννημένος στη Μαδρίτη all around επιθετικός έχει ύψος 1,80 μ., επί σειρά ετών αγωνιζόταν στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι πως μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Αλκορκόν, αγωνίστηκε για μία σεζόν στη β' ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης (2005-06), ενώ στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Έλτσε, Θέλτα, Ρεκρεατίβο, Χέρεθ, Χιρόνα και Λούγκο. Μάλιστα πρόπερσι, με τη φανέλα της τελευταίας έκανε ρεκόρ καριέρας, σημειώνοντας 15 γκολ σε 38 εμφανίσεις στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ισπανίας. Το συμβόλαιο του Ντίαζ ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, δε θα ανανεωθεί και η ΑΕΚ έχει ήδη κάνει μία πρώτη διερευνητική κρούση για να μάθει τις απαιτήσεις του».

Keywords
Τυχαία Θέματα