«Βλέπει» Ευρώπη ο Εθνικός

00:09 30/3/2014 - Πηγή: AEK365

Άρωμα Ευρώπης μυρίζει ο Εθνικός που νίκησε στο κολυμβητήριο του Πειραιά τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 15-12 για την 21η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και ισοβαθμεί πλέον στους 26 βαθμούς με τον 5ο Νηρέα Λαμίας (ο Εθνικός είναι 6ος γιατί δεν ευνοείται στην ισοβαθμία καθώς έχει χάσει και τα δυο μεταξύ τους παιχνίδια).
Οι Πειραιώτες πήραν ένα προβάδισμα από την αρχή και το κράτησαν μέχρι το τέλος. Με κόκκινη κάρτα, αλλά με αντικατάσταση αποβλήθηκε ο Σάντα του ΑΝΟ Γλυφάδας επειδή, σύμφωνα με το

Φύλλο αγώνα είπε στον διαιτητή Μπουδραμή διαμαρτυρόμενος: "Είσαι μαλάκας, τον κρατάει με τα δύο χέρια. Όλοι κομπλεξικοί είστε...".
ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 15-12
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 6-3, 3-2, 3-3, 3-4
ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Αϊβαλιώτης, Θαλασσινός 1, Μπιλάλης, Κουτσιαλής 4, Χατζηκυριακάκης 2, Σαλάχας 4, Βουλγαράκης 3, Χατζηαλέξης, Γκιάλης, Βιτέλας, Αλεβίζος 1, Γαβαλάς, Παπαϊωάννου, Βουνισέας.
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Σελετόπουλος): Πλατίδης, Αργυρακούλης, Παττακός 2, Σάντα, Αγγελίδης 2, Φωτόπουλος 1, Κατρουζανάκης 1, Καζάζης 2, Πετρόχειλος Στ., Παπαδόπουλος 2, Χαραλαμπόπουλος 2, Λομβάρδος, Πουλιόπουλος, Καλογεράκος, Παπούκας.
Διαιτητές: Μπουδραμής, Κατσαρός
Αλυτάρχης: Αλέξανδρος Μπλάνας

Keywords
Τυχαία Θέματα