Βλέπει Ευρώπη η Σεβίλλη

00:07 3/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σάντσεθ Πιθχουάν

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να τερματίσει στην πρώτη εξάδα και να βγει στο Europa League, πήρε σε αυτή

την αγωνιστική η Σεβιλλη που επικράτησε με 3-1 της Μαγιόρκα. Οι Ανδαλουσιανοι πλέον βρίσκονται πλέον ένα πόντο μακριά απο την 6η Οσασούνα. Καλό παιχνίδι στο πρώτο μέρος με ρυθμό και φάσεις. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για την ομάδα του Καπαρός που απείλησε στο 10' με τον «Τσόρι» Κάστρο. Έντεκα λεπτά αργότερα οι Ανδαλουσιανοι απαντησαν στις ευκαιρίες με τον Μανού Ντελ Μοράλ, ενώ στο 44' οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ με σουτ του Άλβαρο. Η επανάληψη ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Σεβίλλη. Στο 51' ο Ρέγιες βρήκε τον Νεγρέδο και ο Ισπανός φορ με το κεφάλι νίκησε τον Αουάτ. Στο 62' οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ αυτή την φορά με τον Μανού Ντελ Μοράλ, μετά απο προσπάθεια του Χέσους Νάβας. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το 3-0 με τον Ρέγες έπειτα απο... μαγική ενέργεια και πάλι του Χέσους Νάβας. Το μόνο που κατάφερε η Μαγιόρκα ήταν να μειώσει στο τελικό 3-1 με τον Χεμέντ στο 74'.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Παλόπ, Κόκε, Φάτσιο, Εσκουντέ, Λούνα, Μεδέλ, Τροχόφσκι (73' Ράκιτιτς), Χέσους Νάβας, Ρέγιες (80' Κανουτέ), Ντελ Μοράλ, Νεγρέδο (88' Ντέιβιντ).

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτ, Τσίκο, Νούνες, Ραμίς, Πάμπλο Κάσερες, Μαρτί, Τισόνε, Κάστρο (58' Χεμέντ), Περέιρα, Βίκτορ (72' Άλβαρο Α.), Άλβαρο (45' Ν' Σούε).

Keywords
Τυχαία Θέματα