Βλέπει ενίσχυση (και) από Ισπανία η ΑΕΚ

09:45 30/6/2014 - Πηγή: AEK365

Την Τετάρτη αναμένεται (ξανά) στην Αθήνα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει προχωρήσει κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας, όσον αφορά την περίπτωση του επιθετικού και του αριστερού εξτρέμ.

Η ΑΕΚ κοιτάει σε αρκετές αγορές, με την Ισπανική να είναι μία εξ αυτών. Χαρακτηριστικό είναι και το δημοσίευμα της "Ώρας των Σπορ". Αναλυτικά:

Μεθαύριο ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επιστρέφει στην Ελλάδα και αναμένεται να έχει αρκετές συναντήσεις με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς, προκειμένου να προχωρήσει τις μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν την ΑΕΚ. Ο «Μίλο» έχει παρουσιάσει λίστα με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις θέσεις που αναζητά ενίσχυση η «Ένωση» και για όσες έχει πάρει την έγκριση των «Τίγρη» και «Ντούσκο», έχει κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις.
Η απόφαση των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι να πέσει το βάρος αρχικά στην απόκτηση ενός επιθετικού και ενός αριστερού εξτρέμ, που θα είναι παίκτες πρώτης γραμμής και θα έρθουν για να κάνουν τη διαφορά. Μια αγορά που γνωρίζει πολύ καλά ο Μιλοβάνοβιτς είναι η ισπανική και πολύ δύσκολα τουλάχιστον ένας από τους δύο παίκτες που θα αποκτήσει η ΑΕΚ, δεν θα προέρχεται από εκεί.
Το γεγονός ότι ο «Μίλο» έχει γνώση της αγοράς αλλά και τις διασυνδέσεις για να βρει τις κατάλληλες περιπτώσεις για την «Ένωση», φέρνει την Ισπανία σε. πρώτο πλάνο σε ότι έχει να κάνει με τις προτεραιότητες της ΑΕΚ, που εξετάζει ήδη συγκεκριμένους παίκτες. Για τη θέση του σέντερ φορ ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» πρότεινε τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις στους ισχυρούς άνδρες της ΑΕΚ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχουν γίνει ήδη συζητήσεις και άμεσα θα ξεκαθαρίσει το ποια θα προκριθεί.
Από εκεί και πέρα, για τη θέση του αριστερού εξτρέμ ο «Δικέφαλος» εξετάζει την περίπτωση του Όσκαρ Ντίαζ, του οποίου το συμβόλαιο με την Αλμερία ολοκληρώνεται, αλλά και άλλους παίκτες, που αγωνίζονταν τη χρονιά που τελείωσε στο ισπανικό πρωτάθλημα.
Χθες το βράδυ ο «Μίλο» επικοινώνησε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον ενημέρωσε για την πορεία των τελευταίων επαφών του με τους μεταγραφικούς στόχους των «κιτρινόμαυρων», με τους δύο άνδρες να παραμένουν σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για τα τρέχοντα ζητήματα μέχρι και αύριο, μιας και από την Τετάρτη θα τα λένε πλέον από κοντά.

Keywords
Τυχαία Θέματα