Βιβιάν: Ψηλά το κεφάλι

09:25 1/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη την εφετινή σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα μετά τον αποκλεισμό στα πλέι οφ του Europa League με τον Βιβιάν Ματέους να υπογραμμίζει την ανάγκη όλοι στην ομάδα να έχουν ψηλά το κεφάλι ενώ επεσήμανε πως πρέπει την Δευτέρα στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ να πάρει

το θετικό αποτέλεσμα για να επιστρέψει το καλό κλίμα στην ομάδα.

Ακολουθούν αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Βραζιλιάνος στόπερ σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Sportday"
- Ματέους, ποιο συναίσθημα κυριαρχεί σε εσένα μετά από αυτό το δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ;
"Είμαι πολύ λυπημένος για την ομάδα, για όλους τους συμπαίκτες, για τους προπονητές μας και φυσικά για τον κόσμο που ήρθε εδώ και έκανε τόσο ταξίδι. Ήρθα με όρεξη στον ΠΑΟΚ για να παίξω και στο Γιουρόπα Λιγκ και φυσικά η ομάδα το ήθελε πολύ. Δεν το καταφέραμε και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε μπροστά και να έχουμε ψηλά το κεφάλι. Την Δευτέρα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να ξεχάσουμε λίγο αυτό που έγινε".
- Μέσα από αυτή την άσχημη στιγμή για τον ΠΑΟΚ, μπορεί η ομάδα να βρει χρόνο και να «χτιστεί» κάτω από καλύτερες συνθήκες;
"Πραγματικά πιστεύω πως έχουμε καλή ομάδα με ανθρώπους που είναι γύρω μας και θέλουν το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Έχουμε διοίκηση και προπονητές που θα κάνουν τα πάντα έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να πάει μπροστά. Από τα χρόνια μου στα γήπεδα έχω μάθει ότι το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι οι άνθρωποι".
- Τελικά τι δεν πήγε καλά και ο ΠΑΟΚ έχασε με 3-0 από αυτή την ομάδα;
"Το ποδόσφαιρο γίνεται πολύπλοκο όταν δεν σκοράρεις. Εμείς είχαμε ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιήσαμε. Αυτοί κατάφεραν και έβαλαν τρία γκολ. Από την ώρα που πέτυχαν τα δυο πρώτα, ήταν δύσκολα τα πράγματα. Σε τέτοιο επίπεδο δύσκολα γυρίζει ένα παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα