Βίτορ: Θα νικήσουμε τον ΠΑΟ αν είμαστε αυτοί που πρέπει

14:26 5/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (20:30) με τον Μιγκέλ Βίτορ να υπογραμμίζει πως οι "πράσινοι" έχουν αρχίσει να παίρνουν καλά αποτελέσματα αλλά να σημειώνει πως αν ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει τότε μπορεί να πάρει την νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βίτορ, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ
-Για το παιχνίδι

του Europa League κόντρα με την Άλκμααρ: «Αισθάνθηκα πολύ καλά στο παιχνίδι, είχαμε καλύτερο πρώτο ημίχρονο με πολλές ευκαιρίες, ήταν πιο δύσκολο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά νομίζω με το γκολ στο τέλος πήραμε κάτι καλό. Αξίζαμε να πάρουμε κάτι, έστω την ισοπαλία. Πιστεύω ότι αυτή η ισοπαλία και αν κερδίσουμε τα εντός έδρας παιχνίδια, τότε θα έχουμε βάλει τις βάσεις για να προχωρήσουμε.
-Για τα γκολ που έχει πετύχει: «Είμαι χαρούμενος για τα τρία γκολ που έχω πετύχει. Προσπαθώ να είμαι εκεί στις στημένες φάσεις και να γίνομαι επικίνδυνος. Τα τρία τέρματα είναι καλός αριθμός για τη θέση μου. Αυτό που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα μου».
-Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να παίρνει καλά αποτελέσματα αν και δεν είχε ξεκινήσει καλά. Ξέρω ότι είναι ένα μεγάλο κλασσικό παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα