Βίντεο με τον τραυματισμένο Αυστραλό τουρίστα (VIDEO)

10:41 17/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ένα νέο βίντεο που δείχνει τον τραυματισμένο Αυστραλό τουρίστα που τον βρήκαν θραύσματα από εξοστρακισμό σφαίρας στο πόδι κατά την ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομίας και Μαζιώτη χθες στο μοναστηράκι.

Ο 19χρονος Αυστραλός τουρίστας Ο. Γκραντ τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό».

Ο ίδιος λέει για την εμπειρία του: «Είχα καθίσει για φαγητό όταν είδα κάποιον να τρέχει και να τον κυνηγά η αστυνομία. Στη συνέχεια άκουσα τρεις πυροβολισμούς. Μετά τον πρώτο, έπεσα στο έδαφος και με σκυμμένο το κεφάλι προσπάθησα να συρθώ στο εστιατόριο.

Πήγε να πυροβολήσει τους αστυνομικούς αλλά χτύπησε εμένα».

Ο Β. Κικίλιας επισκέφθηκε και τον 19χρονο Αυστραλό, όπως επίσης και οι υπουργοί Υγείας και Τουρισμού Μάκης Βορίδης και Ολγα Κεφαλογιάννη. Ο κ. Βορίδης δήλωσε: «Θα μείνει στο νοσοκομείο να νοσηλευτεί για καθαρά προληπτικούς λόγους. Νομίζω, όπως μας ενημέρωσαν, ότι αύριο θα συνεχίσει το ταξίδι του για τον τουριστικό του προορισμό, ο οποίος είναι η Μύκονος».

«Είναι καλά στην υγεία του και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο», είπε η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη τονίζοντας ότι ο νεαρός τουρίστας «έχει την αμέριστη στήριξη της ελληνικής πολιτείας. Είμαστε σε διαρκή επαφή με την πρεσβεία της Αυστραλίας.

Από τη συμπλοκή της ΕΛ.ΑΣ με τον Ν. Μαζιώτη τραυματίστηκε ελαφρά και ένας Γερμανός τουρίστας, αλλά το τραύμα του ήταν επιπόλαιο και επέστρεψε στο κρουαζιερόπλοιο με το οποίο ταξιδεύει.

Keywords
Τυχαία Θέματα