Βήμα πρόκρισης για Σαχτάρ

23:44 23/10/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 5ος ΟΜΙΛΟΣ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΤΣΕΛΣΙ: 2-1
Γήπεδο: Ντονμπάς Αρένα
Μεγάλη νίκη (2η) πέτυχε η Σαχτάρ κόντρα στην Τσέλσι με 2-0 και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης.

Η Σαχτάρ αιφνιδίασε την Τσέλσι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. ο Τέρι έκανε λάθος διώξιμο, η μπάλα στρώθηκε στον Τεσέιρα κι εκείνος πλάσαρε ιδανικά τον Πετρ Τσεχ. Η Τσέλσι άργησε να αφυπνιστεί και πρώτη

καλή της φάση ήταν ένα σουτ του Τόρες στο 25', που δεν δυσκόλεψε τον Πιατόφ, ενώ στο επόμενο λεπτό το πλασέ του Ισπανού φορ των «μπλε» έφυγε μόλις άουτ.

Η Σαχτάρ έφτασε κοντά στο 2-0 στο 36ο λεπτό, αλλά ο Τσεχ απέκρουσε όμορφα το σουτ του Μκιταριάν, ενώ στο 39' και πάλι ο Τσέχος γκολκίπερ της Τσέλσι, είπε όχι σε σουτ του Χούμτσμαν.

Η Σαχτάρ ξεκίνησε ιδανικά και στην επανάληψη και στο 52ο λεπτό ο Φερναντίνιο με διαγώνιο σουτ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Στο 57' το σουτ του Ραμίρες έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 71' ο Τσεχ έδιωξε όμορφα το σουτ του Μκιταριάν. Η Τσέλσι κατάφερε απλά να μείωσε στο 88ο λεπτό με πλασέ του Όσκαρ.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιατόφ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ρατ, Φερναντίνιο, Χούμπτσμαν, Γουίλιαν (88' Κόστα), Μικιταριάν, Άλεξ Τεσέιρα (81' Ιλσίνιο), Λουίζ Αντριάνο

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Ντ. Λουίζ, Κόουλ, Ραμίρες, Μίκελ, Μάτα, Όσκαρ, Λάμπαρντ (18' Αζάρ), Τόρες (70' Στάριντζ).

Keywords
Τυχαία Θέματα