Βήμα πρόκρισης από τη βούλα…

00:02 22/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΑΓΓΛΙΑΣ-ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΣΕΦΙΛΝΤ Γ.: 1-0
Γήπεδο: Ουάιτ Χαρτ Λέιν

Τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ έχει πλέον η Τότεναμ που κέρδισε με 1-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν προβλήματα, αλλά θα μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα στο 24' με την κεφαλιά του Ντάιερ που «έβγαλε» δύσκολα ο Χάουαρντ.

Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Αντεμπαγιόρ να απειλήσει, ενώ 40' είχε

και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την δική της ευκαιρία, όταν η μπάλα έφτασε στον Σκούγκαλ (μετά το λάθος του Ντέιβις), αλλά το σουτ που επιχείρησε αυτός, πέρασε λίγο έξω από το δοκάρια του Φορμ.

Η ομάδα του Ποκετίνο συνέχισε να μην βρίσκει λύσεις απέναντι στις «λεπίδες» και το πρώτο μισό του δεύτερου μέρους κύλησε χωρίς την μεγάλη φάση και με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν και αυτοί να δημιουργήσουν κινδύνους για την εστία του Φορμ.

Τελικά η Τότεναμ ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του ΜακΊβιλι μέσα στην περιοχή. Ο Τάουνσεντ ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και νικώντας τον Χάουαρντ, έκανε το 1-0 στο 74ο λεπτό, το οποίο και δεν άλλαξε έως το φινάλε της αναμέτρησης.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φορμ, Γουόκερ, Ντάιερ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Τάουνσεντ, Μέισον (65' Ντεμπελέ), Σταμπουλί (75' Παουλίνιο), Έρισκεν, Κέιν, Αντεμπαγιόρ (65' Σολδάδο)

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Χάουαρντ, Φλιν, Μπάσαμ, ΜακΊβιλι, Χάρις, Ντόιλ, Ριντ, Κάμπελ-Ράις, Σκούγκαλ (87' Γουάλας), Μέρφι, ΜακΝάλτι (83' Μπάξτερ)

Keywords
Τυχαία Θέματα