Βήμα πρόκρισης...

21:36 27/2/2013 - Πηγή: AEK365

Το γκολ του Μίνγκα χάρισε στον Πανθρακικό τη νίκη στη Βέροια και το προβάδισμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Επόμενο ραντεβού στη ρεβάνς της Κομοτηνής στις 13 Μαρτίου.

Το ματς

Οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση για ποδόσφαιρο, ωστόσο τα πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου δεν επέτρεψαν να γίνουν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες το πρώτο εικοσάλεπτο.Ο Πανθρακικός

ανέβηκε πιο ψηλά στην συνέχεια και στην πρώτη του καλή φάση πέτυχε γκολ. Στο 24' μετά από μπαλιά στο κέντρο της άμυνας, ο Μίνγκας έγινε κάτοχος της μπάλας πέρασε και τον Καντιμοίρη γύρισε την μπάλα και με την βοήθεια του αμυντικού αυτή κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-1 για την ομάδα της Κομοτηνής.Στη συνέχεια η Βέροια αύξησε την πίεσή της, αλλά η καλή αμυντική λειτουργία του Πανθρακικού δεν άφησε ανοιχτούς διαδρόμους στην εστία του Βρονταρά με το 0-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Νωρίς-νωρίς στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 53', η Βέροια έχασε με τον Παυλίδη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει και να μπει ξανά στο... κόλπο, καθώς στο τετ-α-τετ που βγήκε ο άσος των γηπεδούχων έπεσε στο... τείχος του Βρονταρά που απέκρουσε και κράτησε το μηδέν. Ο Καλαϊτζίδης πέρασε στον αγώνα, Κόστλι, Ολαϊτάν και Γκιγιέρμο προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της ομάδας του, όμως παρά την υπεροχή της Βέροιας στο δεύτερο μέρος, δεν φαινόταν ιδιαίτερα απειλητική. Ο Κόστλι στο 68' έπιασε μόνος του την κεφαλιά μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού, όμως δεν βρήκε στόχο κι έχασε ακόμη μια ευκαιρία για την ισοφάριση. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα δεν έγινε κάποια σημαντική ευκαιρία, με τον Γκιγιέρμο να αστοχεί απελπιστικά σε εκτέλεση φάουλ στο 90' και ουσιαστικά, ο Πανθρακικός να φεύγει με το 1-0 και το διπλό

Βέροια: Καντιμοίρης, Μπερτέν, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Ρεάνο, Καλτσάς, Παυλίδης (62' Μορένο), Μοκάκε (61' Κόστλι), Ιωάννου (68' Ολαϊτάν).

Πανθρακικός: Βρονταράς, Μελίσσης, Καστελάν, Κοντογουλίδης (68' Τζάνης), Μίνγκα, Ντιόγκο, Μουνάφο, Μακρυδημήτρης, Μπαϊκαρά, Γωνιάδης (59' Λουσέρο), Σερφά.

Keywords
Τυχαία Θέματα