Βίκυ-Πέννυ στο Κλάγκενφουρτ

22:54 29/7/2013 - Πηγή: AEK365

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Allou! Fun Park, η Εθνική ομάδα Μπιτς Βόλεϊ, ξέχασε ήδη την επιτυχία της, αφού από το μεσημέρι της Δευτέρας βρίσκεται στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας όπου την Τρίτη ξεκινούν οι τελικοί του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα... Μέσα σε ένα δεκαήμερο θα συμπληρώσουμε εννέα ημέρες με συνεχόμενους αγώνες. Παίζαμε έξι μέρες σερί σε Ρωσία

και στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος, ταξιδέψαμε σήμερα για την Αυστρία κι έχουμε μπροστά μας τουλάχιστον ένα ακόμη τριήμερο με αγώνες», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Ταμπουρατζής, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η πρωτιά στο Πανελλήνιο σιρκουί ήταν μια καλή ψυχολογική ένεση.

«Η κατάκτηση μας δίνει δύναμη και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στο μυαλό μας η λέξη κούραση. Έχουμε δουλέψει πολύ και προχωράμε στον επόμενο στόχο».

Η Εθνική ομάδα τον τελευταίο καιρό δείχνει να έχει βρει έναν καλό ρυθμό ωστόσο ο νεαρός τεχνικός παραμένει προσγειωμένος εν όψει των αγώνων στην Αυστρία.

«Η διακύμανση στην απόδοση όταν υπάρχει μια νέα ομάδα και μια νέα παίκτρια είναι αναμενόμενη. Παρόλα αυτά εγώ βλέπω ότι υπάρχει βελτίωση, κάθε εβδομάδα προσθέτουμε ένα νέο στοιχείο και τα καταφέρνουμε αρκετά καλά. Ο στόχος στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι να κάνουμε καλά παιχνίδια και να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας επάξια. Ο πρώτος στόχος είναι να περάσουμε από τον όμιλο και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

* Η σύνθεση του ελληνικού ομίλου θα γίνει γνωστή αργά το βράδυ, έπειτα από την τεχνική σύσκεψη και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα