Βιεϊρίνια: «Θα περάσει η Μπενφίκα»

11:51 20/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μπενφίκα θα είναι η ομάδα που θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League, όπως υπογράμμισε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση των «αετών» της Λισσαβόνας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα στην έδρα των «ασπρόμαυρων».
Ο μεσοεπιθετικός της Βόλφσμπουργκ τόνισε στον πορτογαλικό Τύπο: «Είναι η χειρότερη έδρα για

κάθε αντίπαλο. Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα είναι φανταστική, από άλλον κόσμο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζουν για την ομάδα τους. Η Μπενφίκα είναι το φαβορί, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει στην Ελλάδα. Θα υποφέρει στον πρώτο αγώνα, αλλά πιστεύω πως θα περάσει γιατί είναι καλύτερη ομάδα».
Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει σταθερότητα σαν ομάδα και παρουσιάζει μεγάλες μεταπτώσεις. Ο Λίνο κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά και σεντράρει πολύ καλά. Ο Αθανασιάδης είναι πολύ επικίνδυνος μέσα στην περιοχή και δεν χάνει πολλές ευκαιρίες. Ο Σαλπιγγίδης έχει επίσης την αίσθηση του γκολ και πατάει σε όλο το μήκος του γηπέδου. Το καλό για την Μπενφίκα είναι πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Νάτχο, αλλά υπάρχει ο Λούκας που είναι πολύ επικίνδυνος. Ο Κάτσε μπορεί να μη γεμίζει το μάτι με τα σωματικά του προσόντα, αλλά είναι πολύ καλός αμυντικός χαφ, ενώ υπάρχει και ο Μαντούρο που είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Φυσικά υπάρχει και ο Κατσουράνης, που τον ξέρουν όλοι στην Πορτογαλία».

Keywords
Τυχαία Θέματα