Βιάζουν παρθένες για να θεραπευτούν απ'το AIDS!(VIDEO)

18:13 28/5/2012 - Πηγή: AEK365

Φρίκη προκαλούν όσα συμβαίνουν στη Νότια Αφρική εν έτει μάλιστα 2012! όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του CNN μικρά κοριτσάκια ηλικίας έως και 12 ετών αναγκάζονται να παντρευτούν με άνδρες-φορείς του AIDS καθώς πιστεύουν ότι αν κάνουν σεξ με μια παρθένα θα θεραπευτούν!

Στην αγροτική περιοχή του Ανατολικού Ακρωτήριου της Νότιας Αφρικής, όπου ζει η φυλή Χόσα οι οροθετικοί άντρες απαγάγουν τα κοριτσάκια και τα βιάζουν γι' αυτό το λόγο. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι απαγωγές πολλές φορές έιναι εικονικές καθώς γίνονται με τη συγκατάθεση των γονιών, οι οποίοι έχουν ήδη λάβει μια γενναία αμοιβή.

Ένα κορίτσι από το χωριό Λουσικισίκι αφηγήθηκε την τραγική της ιστορία στους ρεπόρτερ του CNN:

«Η γειτόνισσα που έμενε δίπλα, με φώναξε και με ρώτησε αν ήθελα να παντρευτώ. Είπα όχι. Μου είπε ότι αν αρνηθώ, θα με έπαιρναν με τη βια και θα με χτυπούσαν. Το επόμενο βράδυ, η γυναίκα ήρθε στο σπίτι μου, με πήρε και με πήγε στο ποτάμι. Ήταν βρίσκονταν επτά άνθρωποι που περίμεναν.

Με ανάγκασαν να τους ακολουθήσω σε ένα σπίτι όπου βρισκόταν ένας άνδρας. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που συνέβαινε. Ότι παντρευόμουν. Ο γέρος άνδρας μου είπε: «έδωσαν βοοειδή για σένα. Είτε σου αρέσει είτε όχι, είσαι γυναίκα μου.

Με έπιασε, με έβαλε στο κρεββάτι και μου έβγαλε τα ρούχα. Έβγαλε κι εκείνος τα ρούχα του και προσπάθησε να με βιάσει. Πάλεψα αλλά με πίεσε κάτω, μου άνοιξε με το ζόρι τα πόδια...».

Keywords
Αναζητήσεις
ειτζ βιασμος, viazoun parthenes video
Τυχαία Θέματα