Βιάλι: Μεγάλος μπάσταρδος ο Ζέμαν

11:02 11/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την ευκαιρία να εξαπολύσει επίθεση στον Ζντένεκ Ζέμαν βρήκε ο Τζιανλούκα Βιάλι μέσω συνέντευξης που παραχώρησε με τον παλαίμαχο άσο να αναφέρεται με "βαριές" εκφράσεις για τον Ιταλό τεχνικό λόγω παλιότερων δηλώσεων που είχε κάνει.
Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγα χρόνια ο Ζέμαν είχε κατηγορήσει τους παίκτες της Γιουβέντους πως κάνουν χρήση απαγορευμένων ουσιών και πως αυτό θα αποδεικνυόταν από το γεγονός πως θα άρχιζαν να αποσύρονται ξαφνικά από την

ενεργό δράση.

Ο Βιάλι φαίνεται πως κράταγε μέσα του όλο αυτόν τον θυμό και σε συνέντευξη του στο "Radio 24" ξέσπασε κατά του Ζέμαν λέγοντας: "Ο Ζέμαν είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος αλλά και πολύ μεγάλος μπάσταρδος. Το παίζει επαναστάτης όπου τον βολεύει. Αλλιώς κάνει την πάπια. Εγώ έχω και προσωπικές διαφορές μαζί του από τότε που είχε αφήσει υπονοούμενα για την καριέρα του Ντελ Πιέρο και την δική μου. Παρότι η ζωή του απέδειξε πως είχε πει απίστευτες μαλ...ιες, ποτέ δεν μας ζήτησε συγγνώμη. Του το κρατάω αυτό".
Ο Βιάλι έδωσε και τα προγνωστικά του για την εφετινή μάχη στην Serie A λέγοντας: "Η Γιουβέντους παραμένει το μεγάλο φαβορί. Οι προσθήκες που έκανε ήταν μελετημένες και την δυνάμωσαν. Η Ρόμα και η Νάπολι μπορούν να δημιουργήσουν κάποια προβλήματα. Οι Μιλανέζοι είναι πίσω. Δεν πρόκειται να διεκδικήσουν τον τίτλο". Όσο για το γεγονός πως η Γιουβέντους δεν απέκτησε κάποιο "μεγάλο όνομα", ο παλαίμαχος άσος της πρωταθλήτριας Ιταλίας δήλωσε: "Με μια Ίντερ που ανανεώνεται και με μια Μίλαν με πολλά οικονομικά προβλήματα, είναι λογικό οι άνθρωποι της Γιουβέντους να μην κυνήγησαν μια μεγάλη μεταγραφή. Ίσως την αφήνουν για αργότερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα