Βεργίνης: Να ξεκινήσουμε επανάσταση

18:47 16/10/2012 - Πηγή: AEK365

Χαρούμενος για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε ο Δημήτρης Βεργίνης, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη.

Ο 25άχρονος γκαρντ, μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis, πρόσθεσε πως οι στόχοι του είναι κοινοί με εκείνους της ομάδας, δηλαδή να ανέβει επίπεδο, ξεκινώντας την επανάστασή του. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την επιστροφή του στον Άρη: «Ένιωσα πολύ όμορφα που επέστρεψα, έχω πολύ όμορφα

συναισθήματα. Βρήκα γνώριμα πρόσωπα και πολλούς φίλους. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τη σύντομη παρουσία του στην Ισπανία: «Γύρισα από ένα πρωτάθλημα πολύ οργανωμένο, το οποίο βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ τον κ. Κατσικάρη που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Μπιλμπάο. Απέκτησα πολλές εμπειρίες, ήταν για εμένα δύο πολύ ωραίοι μήνες».

Για τους στόχους του: «Όπως είπε και ο Αντώνης (σ.σ. Ασημακόπουλος) θέλουμε να ξεκινήσουμε την επανάσταση τη φετινή χρονιά. Θέλουμε παίζοντας όμορφο μπάσκετ να ανεβάσουμε επίπεδο τον Άρη, έτσι θα πάμε κι εμείς μπροστά. Οι προσωπικοί στόχοι μου συνδέονται με αυτούς της ομάδας. Με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Για τους φιλάθλους του Άρη: «Όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει ο κόσμος του Άρη. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα στηρίξει με την παρουσία του την προσπάθεια που γίνεται φέτος. Θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα