Βενγκέρ: Ποτέ δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ

16:14 22/2/2013 - Πηγή: AEK365

Άλλη μια σεζόν θα ολοκληρωθεί με την Άρσεναλ, κατά πάσα πιθανότητα, να μην κατακτά κάποιο τίτλο με τους φίλους της ομάδας να ζητούν την απομάκρυνση του Αρσέν Βενγκέρ αλλά τον ίδιο να υποστηρίζει πως ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν πέρασε από το μυαλό του η σκέψη της παραίτησης.

Σε δηλώσεις του ο Αλσατός τεχνικός τόνισε: "Ποτέ δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ, ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Η αγάπη μου για το παιχνίδι και το να νικάς μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. Δεν γίνεται ένας σύλλογος να αλλάζει κατεύθυνση κάθε φορά που χάνεις έναν αγώνα. Θεωρώ πως υστερούμε σε αυτοπεποίθηση

και πίστη. Δεν είναι πρόβλημα ποιοτικό αλλά ψυχολογικό. Ζούμε σε ένα κόσμο συναισθημάτων και υπερβολής. Πρέπει να δούμε τα πράγματα με προοπτική. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να μην μας αποσταθεροποιούν ισχυρογνώμονα άτομα. Πρέπει να ξεχάσουμε την απογοήτευση μας και να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα".
Για το προσεχές παιχνίδι με την Άστον Βίλα, ο Βενγκέρ δήλωσε: "Πρέπει να προετοιμαστούμε για μια μάχη. Πάντα είναι μάχη κόντρα στην Αστον Βίλα. Το κοινό θα παίξει σημαντικό ρόλο, ειδικά μετά την ήττα της Τρίτης. Πρέπει να μας στηρίξουν. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να επανέλθουμε δυναμικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα