Βενγκέρ: Ποιος θα μπορούσε να απορρίψει τον Ρούνεϊ

13:33 3/6/2013 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο διάστημα εντείνονται οι φήμες που θέλουν τον Γουέιν Ρούνεϊ να φεύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για τον Άγγλο επιθετικό υπογραμμίζοντας πως καμιά ομάδα δεν μπορεί να απορρίψει έναν παίκτη της κλάσης του Ρούνεϊ.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, τόνισε: "Ο Ρούνεϊ θα ήταν ένας ενδιαφέρων παίκτης για τον καθένα στον κόσμο, ποιος θα μπορούσε να τον απορρίψει. Η πρώτη πρόκληση του Ντέβιντ Μόγιες είναι

να πάει στο Μάντσεστερ και να κλείσει το χάσμα ανάμεσα σε αυτόν και τον Ρούνεϊ. Αν αυτό είναι εφικτό. ή όχι εξαρτάται από την προσωπικότητά του και από το αν ο Ρούνεϊ κρατάει κακία ή όχι, θα δούμε. Θα είναι ενδιαφέρον το πως αυτό το θέμα θα διευθετηθεί".
Ο Βενγκέρ μίλησε και για έναν πρώην παίκτη του, τον Σεσκ Φάμπρεγας: " Ο Σεσκ είναι ένας πολύ παθιασμένος παίκτης, ένας παίκτης με τόση ποιότητα, που πρέπει να τον πληγώνει να μην παίζει σε κάθε ματς. Αυτό του λείπει. Όταν μπαινοβγαίνεις ποτέ δεν παίζεις με μεγάλη αυτοπεποίθηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα