Βενγκέρ: Νιώθω προνομιούχος

15:21 21/3/2014 - Πηγή: AEK365

Με ένα χρυσό κανόνι βράβευσε η διοίκηση της Άρσεναλ τον Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος στο παιχνίδι με την Τσέλσι θα συμπληρώσει 1000 παιχνίδια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και υπογράμμισε πως νιώθει προνομιούχος.

Σε δηλώσεις του ο Αλσατός τεχνικός μίλησε για το σκεπτικό που έχει σε αυτό το διάστημα των 18 χρόνων: "Είναι η αγάπη μου για τους ανθρώπους, για τους παίκτες και για το παιχνίδι και ο ενθουσιασμός μου για το επόμενο παιχνίδι. Ίσως κυνηγάω μια ιδέα του να κάνω τους παίκτες τέλειους, να έχω το τέλειο παιχνίδι. Κυνηγάω αυτή την επιθυμία εβδομάδα με εβδομάδα, μερικές

φορές την αγγίζεις λίγο, αλλά μετά φεύγει και την κυνηγάς.
Τόσο καιρό ο σύλλογος με έχει στηρίξει, νιώθω προνομιούχος, αυτό δεν είναι συνηθισμένο για το παιχνίδι. Έχουμε περάσει δύσκολες και φανταστικές στιγμές, αλλά πάντα είμαστε προσηλωμένοι στο να είμαστε ενωμένοι".
Όσο για τα τρία σημεία με βάση τα οποία λειτουργεί, ο Βενγκέρ είπε: "Πάντα δρούσα με τρία πράγματα στο μυαλό μου, πρώτον όποια απόφαση παίρνω είναι σαν να είναι δικός μου ο σύλλογος, δεύτερον είμαι σε μια δουλειά που πρέπει να έχεις σαφή αντίληψη και να έχεις το θάρρος να μετατρέψεις τις ιδέες σε πράξεις, τρίτον καθοδηγούμαι από το να κάνω αυτό τον σύλλογο να αναπτυχθεί και να βεβαιώσω ότι θα είναι μεγαλύτερος από όταν έφτασα".

Keywords
Τυχαία Θέματα