Βενγκέρ: Καλοί στο πρώτο, κακοί στο δεύτερο

08:33 5/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η Άρσεναλ ηττήθηκε 2-1 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και κατέβαλε την δεύτερη θέση του ομίλου με τον Αρσέν Βενγκέρ να υποστηρίζει πως η ομάδα του τα πήγε καλά στο πρώτο μέρος όχι όμως και στο δεύτερο ενώ διαμαρτυρήθηκε και για την φάση του γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο

προπονητής της Άρσεναλ τόνισε: "Είχαμε καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν πήγαμε καλά, διότι αρκετοί παίκτες της ομάδας δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και ήταν δύσκολο να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό. Είχαμε μια κακή απόφαση εναντίον μας, παρόλο που δεν μου αρέσει να μιλάω για την διαιτησία. Ήμουν μακριά από την φάση και δεν ξέρω αν έφταιγε ο Σέζνι στο γκολ. Ο Βόιτσεχ μου είπε πως ο βοηθός διαιτητή τον ενημέρωσε πως δεν υπήρχε κόρνερ και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ. Όπως και να έχει, έπρεπε να αποκρούσουμε στο κόρνερ. Ό,τι έγινε, έγινε. Ο Ροζίτσκι δεν είχε κάποιο πρόβλημα, τον απέσυρα, διότι είχε να αγωνιστεί σχεδόν έξι μήνες. Έχουμε νέους παίκτες με πολλή ποιότητα, και όταν είναι σε καλή κατάσταση μπορούν να βοηθήσουν. Σίγουρα, μας επηρεάζουν οι τραυματισμοί και τον Ιανουάριο θα δούμε αν χρειαζόμαστε ενίσχυση".
Για τον αντίπαλο της Άρσεναλ στους "16" ο Βενγκέρ δήλωσε: "Στην κλήρωση για τους 16 θα θέλαμε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο. Ίσως είναι μειονέκτημα που έχουμε τον επαναληπτικό εκτός έδρας κάτι που βέβαια δεν αποδεικνύεται στατιστικά".
Τέλος ο Βενγκέρ μίλησε για τον Μήτρογλου και τον Ολυμπιακό: "Ο Μήτρογλου είναι ένας καταπληκτικός σκόρερ. Και τα δυο γκολ που πέτυχε εναντίον μας, στο Λονδίνο και εδώ, ήταν εξαιρετικά. Δεν θέλω να σας πω περισσότερα, γιατί θα νομίζετε πως θέλω να τον αγοράσω. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Το πρόβλημα είναι πως ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα, μετά έχασε και από εμάς, οπότε ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθει στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Δεν είναι θέμα ποιότητας, είναι μεγάλο μειονέκτημα που το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκινάει αργά και δεν προλαβαίνει η εκάστοτε ομάδα να βρεθεί σε καλή φόρμα στο ξεκίνημα του Τσάμπιονς Λιγκ".

Keywords
Τυχαία Θέματα