Βενγκέρ: Είμαστε πολύ καλύτεροι από όσο νομίζουν

10:32 25/12/2014 - Πηγή: AEK365

Τέσσερις βαθμούς μακριά από τη πρώτη τετράδα βρίσκεται η Άρσεναλ η οποία στις επόμενες τρεις αγωνιστικές της Premier League παίζει με ΚΠΡ, Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον με τον Αρσέν Βενγκέρ να υποστηρίζει πως είναι μια καλή ευκαιρία για την Άρσεναλ να δείξει πως είναι πολύ καλύτερη από όσο νομίζει ο κόσμος.
Σε δηλώσεις του ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ τόνισε: "Πρέπει να βεβαιωθούμε πως τα Χριστούγεννα

θα πάρουμε προβάδισμα με το πρόγραμμα που έχουμε και θα κάνουμε καλές εμφανίσεις. Έχουμε μια καλή ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από αυτό που νομίζει ο κόσμος".
Για το παιχνίδι με τη ΚΠΡ αλλά και τα επόμενα δυο παιχνίδια, ο Βενγκέρ δήλωσε: "Περιμένουμε μια ΚΠΡ που δεν θα έχει τίποτα να χάσει. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δική μας εμφάνιση και να μην περιμένουμε από τον αντίπαλο να είναι αδύναμος. Στη Premier League κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο.
Παίξαμε με τη ΚΠΡ πριν από δυο χρόνια και δεν ήταν εύκολα τα παιχνίδια. Η Γουέστ Χαμ έχει μια καλή παρουσία τον τελευταίο καιρό. Παίζουμε εκτός με τη Σαουθάμπτον, που είναι επίσης μια δύσκολη ομάδα. Επαναλαμβάνω, θα εξαρτηθεί από τις δικές μας εμφανίσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα