Βενγκέρ: Αθάνατος στην Άρσεναλ

13:41 27/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της Άρσεναλ, Σταν Κροένκε, εξέφρασε δημόσια την στήριξη του στον Αρσέν Βενγκέρ γεγονός που ικανοποίησε τον Αλσατό τεχνικό ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να βρει στην Άρσεναλ την ποδοσφαιρική του "αθανασία".
Σε δηλώσεις του ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε: "Είναι τιμή μου να έχω την υποστήριξη του Σταν Κροένκε. Είναι κάτι πολύ θετικό για μένα. Θα ήθελα να μείνω εδώ για πάντα γιατί αυτό θα με κάνει αθάνατο. Φυσικά και αγαπώ τον σύλλογο. Το ευχάριστο είναι πως δεν χρειάζεται να κουβεντιάσουμε πολύ για να επεκτείνουμε

το συμβόλαιο μου. Δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτή την στιγμή. Στην παρούσα φάση προέχει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας. Το να παραμείνω είναι δευτερεύον".
Ο Κροένκε σε συνέντευξη του στην Daily Telegraph είχε δηλώσει: "Πιστεύω πως κάνει εξαιρετική δουλειά και είμαστε περήφανοι για αυτόν. Ξέρει τι θέλουμε, ποια είναι η φιλοσοφία μας και έχουμε απόλυτη ταύτιση. Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος και έχει κερδίσει το δικαίωμα να διαχειρίζεται την ομάδα όπως ο ίδιος κρίνει. Εγώ δεν πρόκειται να αναμειχθώ".
Για το γεγονός πως ο Βενγκέρ δεν χρησιμοποιεί όλο το μεταγραφικό μπάτζετ που έχει στην διάθεση του, ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της Άρσεναλ δήλωσε: "Έχουμε χρήματα προς διάθεση και κάποιοι λένε πως θα έπρεπε να τον πιέσουμε να ξοδέψει περισσότερα. Όμως ο Αρσέν σκέφτεται και σχεδιάζει μόνος του. Δουλεύει πολύ σκληρά για τις μεταγραφές κι έχει ένα πολύ καλό ρεκόρ. Μην ξεχνάτε πως έχει σπουδάσει και οικονομικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα