Βάζει γκολ 12 σερί σεζόν

12:03 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο στο "Ροσαλέδα", η Μάλαγα κέρδισε 3-1 την Λεβάντε με τον Χοακίν να πετυχαίνει το ένα από τα τρία γκολ και να γίνεται αυτόματα ο πρώτος παίκτης στην Primera Division που σκοράρει τις 12 τελευταίες σεζόν.
Ο 31χρονος Ισπανός εξτρέμ ξεκίνησε το ρεκόρ του την σεζόν 2001/02 με την φανέλα της Μπέτις και σε όλη αυτό το διάστημα των 12 σεζόν έχει πετύχει γκολ σε όλες τις

μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος ενώ δεν έχει ακόμα καταφέρει να σκοράρει εις βάρος της Βαλένθια, τη Ράγιο Βαγεκάνο, της Βαγιαδολίδ και της Σαραγόσα. Η καλύτερη του σεζόν ήταν αυτή του 2002/03 όταν είχε πετύχει εννιά γκολ.
Σε δηλώσεις του ο Χοακίν τόνισε: "Τα τελευταία χρόνια δεν έχουν παρατηρηθεί σημαντικές επιδόσεις, αλλά εγώ πάντα σκοράρω. Θα δούμε αν φέτος μπορώ να δουλέψω λίγο καλύτερα σε αυτό τον τομέα και να βελτιωθώ προσωπικά και ως αθλητής. Το σαββατιάτικο παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, ήμουν πρόθυμος να σκοράρω και η αλήθεια είναι ότι το μισό γκολ ου πέτυχα ήταν του Σαβιόλα, ο οποίος έβγαλε την ασίστ. Πραγματοποίησε ονειρικό ντεμπούτο με ένα γκολ και το μισό το δικό μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα