Βαυαρική εκδίκηση…

22:56 12/8/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ- ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 2-1
Γήπεδο: Αλιάνζ Αρίνα
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη σεζόν η Μπάγερν Μονάχου, νικώντας στον τελικό του Σούπερ Καπ την Μπορούσια με 2-1.
Η Μπάγερν έκανε ιδανικό ξεκίνημα και κατάφερε στα 11 πρώτα λεπτά να προηγηθεί με 2-0 της Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. ο Ριμπερί έκανε το γύρισμα από αριστερά, οι Χούμελς και Σούμποτιτς κόλλησαν και ο Μάντζουκιτς ψύχραιμα νίκησε τον Βαϊντενφέλερ από κοντά. Δύο

λεπτά αργότερα ο Σμέλζερ κατάφερε κι έδιωξε προ του Μάντζουκιτς, αλλά στο 11' οι Βαυαροί πέτυχαν και το δεύτερο τέρμα τους.
Ο Μάντζουκιτς έδωσε για τον αμαρκάριστο Μίλερ που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη η Ντόρτμουντ μπήκε καλύτερα και στο 59ο λεπτό έχασε ευκαιρία να μειώσει, καθώς ο Λεβαντόφσκι έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Χούμελς μετά από σέντρα του Ρόις στο 54', ενώ στο 65' το διαγώνιο σουτ του Ρόμπεν απομακρύνθηκε από τον Βαϊντενφέλερ.
Δύο λεπτά μετά το σουτ του Λεβαντόφσκι από το ύψος του πέναλτι πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 76' η Ντόρτμουντ μείωσε σε 2-1. Σκόρερ ο Λεβαντόφσκι με όμορφο σουτ από τα 20 περίπου μέτρα.
Η ομάδα του Κλοπ είχε ευκαιρία να κάνει το 2-2 με τον Λεβαντόφσκι στο 78ο λεπτό, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν μπόρεσε να πιέσει άλλο.
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Μπόατενγκ, Λάμ, Ντάντε, Καν (70' Μπαντσούμπερ), Κρόος, Γκουστάβο, Ρόμπεν (86' Σακιρί), Μίλερ, Ριμπερί (80' Τίμοστσουκ), Μάντζουκιτς.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλζερ, Γκιντογκάν, Λάιτνερ (64' Πέρισιτς), Ρόις, Μπλαστσικόφσκι (71' Σιέμπερ), Γκροσρόιτζ (64' Γκέτσε), Λεβαντόφσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα