Βασιλείου: Δεν είμαι ψεύτης, λέω την αλήθεια

21:41 13/1/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν έχει να αποδείξει τίποτα αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε στο «Καραϊσκάκη» μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τόνισε ο Νίκος Βασιλείου. Ο αμυντικός του Θρασύβουλου μίλησε στο «gazzetta.gr» και επεσήμανε πως δεν είναι ψεύτης και το γεγονός πως δεν το κατήγγειλε αμέσως δεν σημαίνει πως λέει ψέματα, απλά ήθελε να το βγάλει από μέσα του.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής είπε πως ευτυχώς

δεν του έμεινε κάποιο σημάδι από τον ξυλοδαρμό του έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, όταν πήγε να ζητήσει συγγνώμη από τον Πάντελιτς τον οποίο τραυμάτισε. Τέλος, ο Βασιλείου ανέφερε πως μετά από τα όσα έζησε στο Φάληρο, όλα περνάνε από το μυαλό του...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όσα χρόνια παίζω ποδόσφαιρο δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Είκοσι χρόνια έχουμε περάσει από τις πιο δύσκολες και επικίνδυνες έδρες στην Β' Εθνική και δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο περιστατικό, από γήπεδα στα οποία συμβαίνουν χίλια δύο.

Και όμως μου συνέβη σε ένα γήπεδο στολίδι στο οποίο περιμέναμε όλοι να παίξουμε πως και πως. Με ενόχλησε πάρα πολύ και με στεναχώρησε πολύ γι' αυτό βγήκα και το είπα. Ήθελα να το βγάλω από μέσα μου!» δήλωσε αρχικά ο αμυντικός του Θρασύβουλου.

Στην συνέχεια ερωτηθείς για τον χρόνο στον οποίο έγινε η καταγγελία υποστήριξε: «Θεώρησα πως δεν ήταν σωστό να δημιουργήσω ένταση την μέρα του αγώνα. Δεν σημαίνει πως επειδή κατήγγειλα μετά το περιστατικό λέω ψέματα.

Βγαίνουν και λένε δεξιά και αριστερά ότι δεν λέω την αλήθεια. Δεν είμαι ψεύτης! Μου ζητούν αποδείξεις. Να αποδείξω τι; Ήμουν μόνος μου όταν δέχθηκα επίθεση. Ευτυχώς δεν χτύπησα σοβαρά και δεν μου έμεινε κάποιο σημάδι. Εγώ απλά ανέφερα το γεγονός. Πήγαμε στο Καραϊσκάκη για να παίξουμε ένα ματς-γιορτή για εμάς με έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Μία πολύ μεγάλη ομάδα. Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο.

Προσωπικά ζήτησα συγγνώμη και προσωπικά στον Μάρκο αλλά και δημόσια. Δεν ήθελα να τον χτυπήσω. Όποιος πιστεύει ότι ήταν σκόπιμο κάνει λάθος. Ήμουν πολύ στεναχωρημένος γι' αυτό που έγινε. Εγώ δεν έχω πάντως κανένα παράπονο από τον Ολυμπιακό.

Ήρθε και ο κ. Θεοδωρίδης και όταν του είπα τι έγινε μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι εκείνος δεν θέλει να γίνονται τέτοια πράγματα στα γήπεδα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους του. Για μένα δεν υπάρχει συνέχεια. Απλά ανέφερα το περιστατικό»

«Περίμενα να παίξω πως και πως στο Καραϊσκάκη κόντρα σε μία ομάδα με την οποία μεγαλώσαμε. Όχι γιατί είχαμε πιθανότητες να κερδίσουμε αλλά γιατί θέλαμε να απολαύσουμε το παιχνίδι. Τώρα σκέφτομαι εάν αξίζει τον κόπο όλο αυτό. Είμαι 35 ετών και όλα περνάνε από το μυαλό μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα