Βαρούχας: Ο Κάιπερς έπρεπε να σεβαστεί τον Ολυμπιακό!

13:17 20/3/2014 - Πηγή: AEK365

Στο "Ολντ Τράφορντ" ο Μπιόρν Κάιπερς θα έπρεπε να σεβαστεί τον Ολυμπιακό και να παίξει 50-50 υποστήριξε ο Παναγιώτης Βαρούχας για την διαιτησία του Ολλανδού στο 3-0 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σε δηλώσεις του στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας, Παναγιώτης Βαρούχας, τόνισε: "Είδαμε μια Μάντσεστερ που σέρνεται και πήγε στο τέλος ο Φελαϊνί

και έκανε καθυστερήσεις. Υπήρξαν και λάθη από την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού που έδωσαν το δικαίωμα στους Άγγλους να φτάσουν στην ανατροπή.
Για το πέναλτι, δεν έπρεπε να του δώσει το δικαίωμα ο Χολέβας. Στα μάτια μου είχα το Βοσνία-Ελλάδα 3-1 και τότε μας είχε εναντίον μέχρι το 3-0, όμως μετά οι αποφάσεις του ήταν σωστές. Σε τρεις φάσεις έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα ο Βαλέντσια.
Ένα κόρνερ που δεν έδωσε. Ένα φάουλ που έδωσε σε βάρος του Μανωλά, όπου μπήκε το τρίτο γκολ ηταν ένα φάουλ έδρας. Φταίει και ο Ρομπέρτο εκεί. Το παρέσυρε το γεγονός ότι τα βαράει ο Ρούνεϊ. Δεν είχε ορατότητα.
Ο Ρομπέρτο έκανε πολλές αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο. Έπρεπε ο Ολλανδός να σεβαστεί τον Ολυμπιακό. Έπρεπε να σφυρίξει 50-50 και τις δυο ομάδες. Δυστυχώς, έτσι γίνεται και στην Ευρώπη και δεν είναι μόνο στην Ελλάδα τα συγκεκριμένα περιστατικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα