Βάργκας: Είναι δύσκολο να δουλέψεις έτσι

22:46 28/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η κατάσταση που επικρατεί στα οικονομικά και στα διοικητικά της ΑΕΚ έχει επηρεάσει τους πάντες και είναι λογικό πλέον να το τονίζουν άπαντες. Όπως έκανε ο Φάμπιαν Βάργκας, μιλώντας στο ΝΟVASPORTS, αναφέροντας ότι με αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο κάποιος να δουλέψεις. Διαβάστε όλα όσα είπε ο Κολομβιανός:

«Είμαι καλά. Έλειψα δύο μήνες περίπου, εξαιτίας του τραυματισμού. Νοιώθω καλά. Αλλά όλα είναι θέμα συμμετοχής. Χρειάζεται να πάρω ευκαιρίες για να ανεβάσω το επίπεδό μου».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από του Κυπέλλου. Έχουμε ξεχάσει την ήττα στο Κύπελλο, όπως και την ισοπαλία με τον Εργοτέλη. Η νίκη είναι αυτή που την Κυριακή θα μας δώσει 3 βαθμούς και θα μας κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία».

Για το κακό ξεκίνημα μέσα στο 2012:

«Αυτό που λείπει είναι η εμπιστοσύνη στην τελική ομάδα. Δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράρουμε. Στον δεύτερο γύρο, θεωρώ ότι έχουμε ένα πρόγραμμα που δεν είναι εύκολο. Όμως μπορούμε να πετύχουμε ένα νικηφόρο σερί στον δεύτερο γύρο, αν κάνουμε τις ευκαιρίες μας γκολ».

Για τα προβλήματα της ομάδας, το παρόν και το μέλλον του στην ΑΕΚ:

«Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να δουλέψεις με τέτοια προβλήματα. Μένουν ακόμα 4 μήνες για μένα. Δεν έχω στο μυαλό μου όμως τι θα κάνω από εδώ και πέρα. Δεν σκέφτομαι τι θα κάνω στο μέλλον μου. Είμαι επαγγελματίας και πρέπει να δουλέψω τώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα