Βαλβέρδε: Ίσως χρειαστούμε μέσο

22:41 18/12/2011 - Πηγή: AEK365

Αινιγματικός ήταν ο Ερνέστε Βαλβέρδε όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού τον Γενάρη. Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΣ (2-0) και δήλωσε πως υπάρχει μια πιθανότητα ο Ολυμπιακός να αποκτήσει παίκτη ο οποίος θα μπορέσει να καλύψει το κενό του Φέισα στη μεσαία γραμμή.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε

απάντησε στην ερώτηση που του έγινε για τα μεταγραφικά σχέδια του Ολυμπιακού λέγοντας: «Είναι μία συνηθισμένη ερώτηση που γίνεται. Είναι αλήθεια πως ότι χρειάζεται η ομάδα θα συζητηθεί με την διοίκηση. Ότι χρειάζεται θα μεταφερθεί στον πρόεδρο. Θα είναι όμως κάτι που θα γίνει κλειστά.

Δεν μου αρέσει να μιλάω σε συνεντεύξεις Τύπου για τέτοια θέματα. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να εκτιμήσουμε τον τραυματισμό του Φέισα γιατί είναι πολύ χρήσιμος. Ίσως να χρειαστεί να μιλήσουμε για εκείνη την θέση. Βλέπουμε πως είναι έτοιμος ο Ιμπαγάσα ενώ έρχεται και ο Μακούν».

Σε ερώτηση που του έγινε για το τι προτιμάει ανάμεσα σε Europa League και πρωτάθλημα, απάντησε: «Πρέπει να διαλέξω; Ο πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ όμως να αρνηθώ την συμμετοχή μας στο Europa League.

Είναι μία διοργάνωση που μου αρέσει πολύ. Έχω χάσει δύο φορές την ευκαιρία να την κατακτήσω. Ξέρω πως στον κόσμο θα άρεσε να κάνουμε μία καλή πορεία. Μπορεί να συμβούν τα πάντα σε έναν τέτοιο θεσμό.

Μπορείς να χάσεις αλλά και να κερδίσεις. Πρώτα όμως είναι το πρωτάθλημα. Αν δεν χρειαζόταν να διαλέξω; Θα ήθελα να τα κερδίσουμε και τα δύο. Και το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα