Βάλντο: Στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Αστέρα Τρίπολης

13:02 7/3/2014 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε τον Βάλντο ο οποίος έχει παίξει μόλις 16 λεπτά ωστόσο δεν έκρυψε πως θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ομάδα της Αρκαδίας.
Υπενθυμίζεται πως ο 33χρονος μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι ήρθε το καλοκαίρι στον Αστέρα Τρίπολης και ενώ προηγουμένως είχε μείνει χωρίς ομάδα για 12 μήνες μετά από θητεία 12 ετών στο ισπανικό

πρωτάθλημα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βάλντο στην εφημερίδα Diario de Leon
-Για την Τρίπολη: "Είναι μια πόλη ανάμεσα σε βουνά. Μου θυμίζει τον αέρα του Βιγιαμπλίνο".
-Για τους στόχους του: "Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ τον Αστέρα, να μεγαλώσει σα σύλλογος και γιατί όχι, να κερδίσει μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ".
-Για την προσαρμογή του: "Η ομάδα έχει τέσσερις ακόμη Ισπανούς παίκτες, οπότε περνάω καλά και δεν δυσκολεύτηκα στο να προσαρμοστώ στην πόλη. Παράλληλα, ο προπονητής του Αστέρα (σ.σ. Στάικος Βεργέτης), αν και Έλληνας, μιλά πολύ καλά ισπανικά, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος σε αυτή την ομάδα".
-Για τη μεταγραφή του στον Αστέρα: "Είχα πρόταση να μείνω στην Ισπανία και την Πριμέρα, αλλά τελικά δεν προχώρησε. Μετά ήρθε το ενδιαφέρον από την Ελλάδα και βρέθηκα στην Τρίπολη, θέλοντας να παίξω ποδόσφαιρο".
-Για το μέλλον του: "Σκέφτομαι πως έχω πολλά να δώσω ακόμη στο ποδόσφαιρο. Είμαι εδώ και θέλω να μείνω, αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Πάντα ήμουν ανταγωνιστικός ως άνθρωπος και δίνω τα πάντα σε κάθε παιχνίδι, υπερασπίζοντας τη φανέλα που φορώ. Στην Ελλάδα ελπίζω να τα πάω καλά".
-Για το αν του λείπει η Ισπανία: "Τώρα είναι πιο δύσκολο, αλλά σε κάθε ευκαιρία, πάω στο Βιγιαμπλίνο. Εκεί βρίσκονται πολλοί δικοί μου άνθρωποι και αρκετοί φίλοι. Ξέρω ποιες είναι οι ρίζες μου και δεν τις εγκαταλείπω. Το Βιγιαμπλίνο είναι η πατρίδα μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα