Βάις: Η Λέγκια βίασε τη Σέλτικ

16:54 8/8/2014 - Πηγή: AEK365

Αν και έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Βλάντιμιρ Βάις βρισκόταν στην ομάδα της Ρέιντζερς δεν ξεχνά το... μίσος που υπάρχει μεταξύ της πρώην ομάδας του και της Σέλτικ.

Στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού έχει εισχωρήσει για τα καλά... η αντιπάθεια προς τους πρωταθλητές Σκωτίας, οι οποίοι έχουν γίνει το θέμα των ημερών για το Champions League.

Όχι για κάποιο αγωνιστικό λόγο, αλλά για την πρόκριση τους στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής που δεν έγινε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου!

Θυμίζουμε πως οι Σκωτσέζοι αντιμετώπιζαν την Λέγκια Βαρσοβίας για τον τρίτο προκριματικό γύρο και μετά από δύο παιχνίδια το συνολικό σκορ έγραψε 6-1. Επειδή όμως η πολωνική ομάδα χρησιμοποίησε παίκτη που δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί, τελικά η πρώην ομάδα του Γιώργου Σαμαρά θα βρίσκεται στην επόμενη φάση.

Δεν τα σηκώνει αυτά όμως ο Βάις και τους έκραξε στο twitter, λέγοντας: «Απίστευτο ρε γαμώτο.. Βιάστηκαν 6-1!!! Δεν έπρεπε να τους επιτραπεί να παίξουν στο Champions League μετά από αυτό. Ντροπιαστικό!».

Keywords
Τυχαία Θέματα