Τζώρτζογλου: Πουλάτε εκδούλευση στον ΟΣΦΠ

10:26 29/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε χθες, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στον εφετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και κατηγόρησε την διοίκηση της Ομοσπονδίας πως πουλά εκδούλευση στον Ολυμπιακό ενώ μίλησε και για... παραχαράκτες της ποδοσφαιρικής ιστορίας.
Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου

μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλη Χατζηαποστόλου, έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας να κηρυχθεί έκπτωτη η διοίκηση του Σαρρή.

Σημερινά δημοσιεύματα παρουσιάζουν τα κυριότερα αποσπάσματα της χθεσινής ομιλίας του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκου Τζώρτζογλου:
"Αν δεν αλλάξει το εκλογικό σύστημα, αυτοί που δεν ψηφίζουν την διοίκηση δεν θα παίρνουν όσα τους αναλογούν. Αντιμετωπίστηκα εγώ, τα σωματεία και οι διαιτητές της Ένωσης μου με ρεβανσισμό και αδικία. Εγώ λέω ότι ο Σαρρής είναι έντιμος και ικανός.
Τώρα διοικεί η τρόικα που είπε ο προηγούμενος ομιλητής (σ.σ. ο Χατζηαποστόλου). Το λέτε όλοι μεταξύ σας. Εγώ από τον Γκαγκάτση δεν πήρα τίποτα. Δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Ξέρω για την αλαζονεία που απέκτησε όταν έγινε πρόεδρος. Ξέρω και ότι έβγαλε 10 εκατομμύρια στους δρόμους. Μαζί τα κάνατε.
Πίστευα ότι δεν θα πρέπει να τον αντιπολιτεύομαι όπως κάποιες Παναθηναϊκές Συμμαχίες και κάποιοι περίεργοι.
Πέντε χιλιάδες ευρώ και 300 μπάλες στην ΕΠΣ Ρεθύμνης δόθηκαν πριν 20 μέρες. Γιατί δεν δώσατε και σε εμένα; Τι παίζουμε εμείς; Κανόε καγιάκ; Εκμεταλλεύονται την αδυναμία και την αφραγκία, επειδή δεν έχετε χρήματα. Αυτό δεν είναι βία;
Είχε ανάγκη ο Ολυμπιακός αυτή την διαιτησία στον τελικό, επειδή κάποιοι θέλετε να πουλάτε εκδούλευση; Κάνω πρόταση στην FIFA να παίζουν 22 διαιτητές και έξι παίκτες για να τους ελέγχουν καλύτερα. Ο Γιάχος, εσείς και η παρέα τους είστε παραχαράκτες της ποδοσφαιρικής ιστορίας. Κάνετε μεταφορές τροπαιοθήκης. Την παίρνετε από την Τρίπολη και την πάτε αλλού.
Αν ήμουν ιδιοκτήτης αυτής της ομάδας που είναι καλύτερη σε όλα, θα σας έκανα μήνυση για διαφυγόντα κέρδη.
Στο θέμα των αδειοδοτήσεων έχουμε γίνει ανέκδοτο. Η μια επιτροπή δεν δίνει άδεια και μετά η άλλη δίνει.
Θα αποσύρω την προσφυγή με δυο όρους. Πρώτον η κυρία Πασκέ (σ.σ. η εκπρόσωπος της FIFA στην Γενική Συνέλευση) να μας δώσει την επιστολή της FIFA την οποία έστειλε η ΕΠΟ και τι ακριβώς ρωτά. Δεύτερον, δεσμευτείτε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για τον όμιλο της Κρήτης, για τις μετακινήσεις.
Αυτοί που εκβιάζουν εμένα και τα παιδιά μου, το σπίτι μου, να καταλάβουν ότι δεν καταλαβαίνω, δεν μασάω από απειλές...".

Keywords
Τυχαία Θέματα