Τζιμπούρ: Σαν στο σπίτι μου

17:55 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Ελλάδα ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός διεθνής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA και εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με τα όσα του προσφέρει η Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού σχολίασε επίσης και την εισήγησή του για την απόκτηση του Τζαμέλ

Αμπντούν.

«Πραγματικά στην Ελλάδα νιώθω σαν στο σπίτι μου. Από την πρώτη μέρα βρήκα ζεστούς ανθρώπους, που σέβονται τον άλλο και είναι παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο, κάτι που μου έδωσε ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Οι Έλληνες φίλαθλοι ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο τόσο πολύ, που μου θυμίζουν αυτούς της Αλγερίας, αν και δεν είναι τόσο παθιασμένοι, τόνισε αρχικά ο Τζιμπούρ.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό: «Οι στόχοι της ομάδας είναι σαφείς: πρέπει να κερδίσουμε τα πάντα στην Ελλάδα, δηλαδή το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη. Το αγωνιστικό στυλ του Ολυμπιακού μού ταιριάζει απόλυτα και αυτό με βοήθησε να προσαρμοστώ πιο εύκολα»

Για τον Τζαμέλ Αμπντούν: «Τον πρότεινα εγώ ο ίδιος. Είναι ένας παίκτης με πολλές επινοήσεις και έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα. Είναι χαρά μας να τον έχουμε εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα