Τζέραρντ: Συγκρατημένα αισιόδοξοι

14:02 2/6/2012 - Πηγή: AEK365

Με πίστη στις δυνατότητές της, αλλά χωρίς τον τίτλο του φαβορί θα ταξιδέψει στο Euro η εθνική ομάδα της Αγγλίας, σύμφωνα με τον Στίβεν Τζέραρντ. Ο αρχηγός των «λιονταριών» τόνισε ότι παρά τις απουσίες, εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
«Η αλήθεια είναι ότι οι προσδοκίες των φιλάθλων είναι συγκρατημένες, καθώς στο ρόστερ μας δεν υπάρχουν οι Γουίλσιρ, Κλέβερλι, Μπάρι και Λάμπαρντ. Ο κόσμος αναρωτιέται εάν θα τα καταφέρουμε χωρίς αυτούς τους παίκτες. Ωστόσο, δεν πρέπει

να σκεφτόμαστε τι λένε για εμάς. Χρειάζεται να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό», τόνισε ο Τζέραρντ και
πρόσθεσε:
«Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, αλλά δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε μεγάλες προσδοκίες. Γνωρίζουμε ότι στις προηγούμενες διοργανώσεις δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Δεν θέλουμε να αυξήσουμε την πίεση προς την ομάδα μας», συμπλήρωσε ο έμπειρος μέσος.
Στη συνέχεια, ο 32χρονος άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος δέχεται έντονη κριτική από τα Μέσα στο «Νησί».
«Ο Χέντερσον κρίνεται περισσότερο με βάση τα χρήματα που δαπανήθηκαν για αυτόν, παρά την ηλικία, την προοπτική και τι μπορεί να κάνει στο μέλλον. Έχει λαμπρό μέλλον».
Τέλος, αναφέρθηκε και στην δουλειά του ομοσπονδιακού προπονητή, Ρόι Χότζον, λέγοντας ότι: «Πολλές φορές, χρειάζεται χρόνος για να περάσει ένας προπονητής τα μηνύματα που θέλει στην ομάδα, αλλά μπορώ να διακρίνω σημάδια ότι οι παίκτες αφομοιώνουν αυτά που θέλει ο Χότζον».

Keywords
Τυχαία Θέματα