Τζέραρντ: Στην Λίβερπουλ ποτέ δεν τα παρατάμε

13:42 15/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την νίκη επί της Έβερτον (3-0) η Λίβερπουλ απέχει δέκα βαθμούς από την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Στίβεν Τζέραρντ να προειδοποιεί πως στην Λίβερπουλ ποτέ δεν τα παρατάνε.

Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Λίβερπουλ τόνισε: "Έχουμε ένα βουνό μπροστά μας αλλά στην Λίβερπουλ ποτέ δεν τα παρατάμε. Πρέπει να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε και να δούμε πού θα μας βγάλει, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι να είναι πρακτικά αδύνατη η έξοδος στο Τσάμπιονς

Λιγκ".
Όσο για τον λόγο που η Λίβερπουλ είναι έβδομη, ο Τζέραρντ δήλωσε: "Υποθέτω ότι κάποιες φορές με αντίπαλο ομάδες εκτός πρώτης τετράδας ίσως ήμασταν ασταθείς, ενώ τα πηγαίνουμε πραγματικά καλά με τους πρωτοπόρους. Αλλά για να τα πας καλά στο πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσεις και τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα. Το πρωτάθλημα γίνεται όλο και πιο δυνατό. Για να τερματίσεις στην πρώτη τετράδα πρέπει να είσαι σταθερός. Με τους παίκτες που έχουμε, έπρεπε να ήμασταν ψηλότερα στο πρωτάθλημα. Είναι τόσο απλό. Μπορείτε να μιλάτε για τύχη, αλλά πρέπει να πάρουμε την ευθύνη και να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Αν δεν το κάνουμε, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην έκτη ή στην έβδομη θέση και είναι κάτι που δεν θέλουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα