Τζέραρντ: Σκληρό και οδυνηρό αν αποκλειστούμε

12:25 19/6/2014 - Πηγή: AEK365

Με την πλάτη στο τοίχο είναι η Εθνική Αγγλίας μετά την ήττα από την Ιταλία με τον Στίβεν Τζέραρντ να υποστηρίζει πως ενδεχόμενος αποκλεισμός από την φάση των ομίλων θα είναι σκληρός και οδυνηρός για την εθνική ομάδα.
Εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ουρουγουάη, ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας τόνισε: "Θα μπούμε στο παιχνίδι γνωρίζοντας ότι θα είναι μεγάλη αποτυχία αν δεν καταφέρουμε να περάσουμε από τον όμιλο. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ατομικά και ομαδικά. Θα είναι σκληρό αν αποκλειστούμε και οδυνηρό για αρκετό

καιρό.
Έχω αισθανθεί έτσι στο παρελθόν και δεν θέλω να αισθανθώ το ίδιο μετά τον αγώνα με την Ουρουγουάη. Αν ηττηθούμε, η Αγγλία θα είναι το πιο δύσκολο μέρος του πλανήτη για να είναι κάποιος ποδοσφαιριστής.
Αλλά μπορούμε να ξυπνήσουμε την επόμενη μέρα και να είμαστε στην κορυφή του κόσμου. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε δυο καλά αποτελέσματα στα δυο παιχνίδια του ομίλου.
Δεν έχω διακρίνει αρνητική διάθεση από κάποιον συμπαίκτη μου μετά τον αγώνα με την Ιταλία. Η Ουρουγουάη και η Κόστα Ρίκα δεν είναι τόσο καλές, αμυντικά, όσο η Ιταλία. Ελπίζω να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα