Τζέραρντ: Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας

13:16 25/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Κένι Νταλγκλίς άσκησε δριμεία κριτική στους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ για τις απογοητευτικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα με τον Στίβεν Τζέραρντ να συμφωνεί με την κριτική του προπονητή του και να υπογραμμίζει πως όλοι στην ομάδα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να τα παρατήσουν και να πετάξουν λευκή πετσέτα στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα στους αντιπάλους τους.

Σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο, ο αρχηγός της Λίβερπουλ τόνισε: " Όλοι μας είμαστε μεγάλα παιδιά και πρέπει να πάρουμε την ευθύνη. Αυτοί οι παίκτες ξέρουν ποιοι

είναι, πως πρέπει να παίξουν και σε τι φόρμα βρίσκονται. Ο προπονητής μα επέκρινε. Όταν πραγματοποιείς μια τόσο κακή εμφάνιση είναι λογικό να κριτικάρεσαι ειδικά από τον τεχνικό της ομάδας. Οι νέοι παίκτες έχουν καταλάβει που έχουν έρθει. Πρέπει να δείξουμε σημάδια ανάκαμψης γιατί οι εμφανίσεις αυτές και ατομικά αλλά και ομαδικά δεν κάνουν καλό στην ομάδα. Ως αρχηγός πρέπει να το επισημαίνω και να αφυπνίσω την ομάδα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλοι οι παίκτες δουλεύουμε πολύ σκληρά. Δεν τα παρατάμε, δεν πετάμε λευκή πετσέτα. Κάνουμε προσπάθεια. Ίσως θέλουμε λίγη περισσότερη τύχη, κάτι που να μπορεί να αλλάξει το κλίμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα