ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα κρίνουν το καλεντάρι της Basket League

19:13 14/4/2015 - Πηγή: AEK365

Μετά τη διακοπή τριών εβδομάδων (λόγω του τελικού κυπέλλου και του Πάσχα), η Basket League ξαναρχίζει το προσεχές Σάββατο με τη διεξαγωγή της 23ης αγωνιστικής, ωστόσο οι ημερομηνίες των δύο τελευταίων αγωνιστικών βρίσκονται στον «αέρα», εξαιτίας των ευρωπαϊκών υποχρεώσων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ήδη οι αναμετρήσεις των «αιωνίων» (με Πανιώνιο οι ερυθρόλευκοι, με Άρη οι πράσινοι)

πήγαν πίσω, αφού σήμερα, Τρίτη, και αύριο, Τετάρτη, ξεκινά η σειρά των play off της Ευρωλίγκα. Με δεδομένο μάλιστα ότι τα ζευγάρια Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός κρίνονται στις τρεις νίκες, είναι πιθανό να χαθεί και η επόμενη εβδομάδα, στο τέλος της οποίας θα διεξαχθεί η 24η αγωνιστική, που περιλαμβάνει και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, η οποία θα κρίνει την 1η θέση της κανονικής περιόδου.

Αν, λοιπόν, μία από τις σειρές του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού οδηγηθεί σε 5ο αγώνα, αυτό σημαίνει ότι εκτός από τα δύο ματς της 23ης αγωνιστικής που εκκρεμούν, θα αναβληθεί και το μεταξύ τους ματς για την 24η αγωνιστική.

Για την ΑΕΚ, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα (Σάββατο 18/4), τον αγώνα στο Ρέθυμνο (25/4) και την... αναμονή των υποχρεώσεων «αιωνίων», ώστε να οριστούν οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ (εντός) και τον ΚΑΟΔ (εκτός).

Θεωρητικά, η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 11 Μαΐου, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο εάν δεν προκριθεί ελληνική ομάδα στο Final 4 της Μαδρίτης (15-17 Μαίου).

Keywords
Τυχαία Θέματα