«Τσουνάμι» κατηγορουμένων για το σκάνδαλο των στημένων!

18:07 6/4/2015 - Πηγή: AEK365

Την ώρα που η υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» τρέχει και εξελίσσεται καθημερινά, μια άλλη υπόθεση, αυτή των στημένων αγώνων που ξέσπασε το 2011, έρχεται να ταράξει ακόμη περισσότερο τα νερά και να τινάξει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο στον αέρα!

Σε δυόμισι μήνες από τώρα συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη στιγμή που ξέσπασε το μεγάλο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, το περίφημο Koriopolis! Τότε που η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου άσκησε 83 ποινικές διώξεις για διάφορα αδικήματα (μεταξύ των οποίων και για σύσταση

εγκληματικής οργάνωσης) και εξέδωσε 15 εντάλματα σύλληψης. Για τέσσερις από τους 15 που συνελήφθησαν (Μπέος, Τσακογιάννης, Ψωμιάδης, Καρακούλιας) αποφασίστηκε και η προφυλάκισή τους.

Η υπόθεση, για διαφόρους λόγους, άλλαξε στην πορεία τρεις ανακριτές (Κασίμης, Καλόφωνος, Αυγέρης) και παράλληλα λόγω του μεγάλου αριθμού των εμπλεκόμενων, οδήγησε σε μεγάλη καθυστέρηση προκειμένου η ανακριτική διαδικασία να ολοκληρωθεί. Μέσα από την ανάκριση, ο αριθμός των κατηγορουμένων «ξέφυγε» εντυπωσιακά και σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχικοί 83 έγιναν πάνω από 160!

Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα