Τσιρίλο: Θέλω να επιστρέψω στην Serie A

14:46 12/1/2012 - Πηγή: AEK365

Την επιθυμία του να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα εξέφρασε ο Μπρούνο Τσιρίλο με τον στόπερ του ΠΑΟΚ να υπογραμμίζει πως στόχος του είναι να μείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι όταν και τελειώνει το συμβόλαιο του.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα tuttomercatoweb, ο Τσιρίλο τόνισε: "Άκουσα για κάποιο ενδιαφέρον από το Κατάρ αλλά δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο.

Σύντομα θα μιλήσω με τον ατζέντη μου. Αυτή την στιγμή θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Serie A. Στην Ελλάδα βρήκα τον εαυτό μου πολύ καλά. Αυτή την σεζόν θα είμαστε σε θέση να παίξουμε στην φάση των 32 του Europa League κόντρα στην Ουντινέζε τον Φεβρουάριο. Θα αποτελέσει μια μεγάλη ικανοποίηση και για αυτό θα ήθελα να τελειώσω την σεζόν εδώ. Εκτός βέβαια, αν γίνει κάποια πρόταση που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ".

Όσο για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Σεμπάστιαν Λέτο του Παναθηναϊκού, ο Τσιρίλο δήλωσε: "Προσωπικά πιστεύω πως η ιταλική ομάδα θα κάνει καλά αν τον αποκτήσει. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης σε τεχνικό επίπεδο, αλλά αυτό που ήδη έχει είναι η προσωπικότητα ενός ηγέτη. Στον τομέα ευθύνης του παίρνει πάντα το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης στο παιχνίδι γα την ομάδα του".

Keywords
Τυχαία Θέματα