Τσιώλης: «Θέλω ΑΕΚ, αλλά είναι δύσκολο»

20:47 24/6/2012 - Πηγή: AEK365

Την επιθυμία του Θωμά Μαύρου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Σάκης Τσιώλης. Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης δήλωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Ένωσης, αλλά επεσήμανε τις δυσκολίες που υπάρχουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με τους Αρκάδες και έχει ξεκινήσει ήδη προετοιμασία με την νυν ομάδα του, εν όψει των προκριματικών του Europa League.
«Είναι αναμφισβήτητα απόλυτα

τιμητικό να υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον από έναν τεράστιο σύλλογο όπως είναι η ΑΕΚ και πολύ περισσότερο όταν πρόκειται και για έναν άνθρωπο μύθο του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως είναι ο Θωμάς Μαύρος που αποτελεί και φίλο μου. Αυτή τη στιγμή δεσμεύομαι με συμβόλαιο και έχω ξεκινήσει την προετοιμασία μου με την ομάδα εδώ και κάποιες μέρες οπότε αντιλαμβάνεστε πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες για να προχωρήσει το θέμα και να γίνει πραγματικότητα η συνεργασία μου με ένα σύλλογο όπως είναι η ΑΕΚ. Σίγουρα θα το ήθελα πολύ, αλλά δεν είναι κάτι εύκολο να γίνει», δήλωσε ο Τσιώλης στο gazzetta.gr.
Μάλιστα, σε δηλώσεις του στο σάιτ της Αρκαδίας arcadia-sports ο Τσιώλης παρουσιάστηκε ακόμη πιο... κάθετος όσον αφορά την παραμονή του στον Αστέρα: «Είναι αλήθεια ότι υπήρξε ένα διερευνητικό τηλεφώνημα από ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά εγώ έχω υπογράψει συμβόλαιο με τον Αστέρα και δεν πρόκειται να αφήσω την ομάδα. Είναι τιμητικό να με θέλει η ΑΕΚ, αλλά εγώ είμαι στον Αστέρα και έχω αρχίσει ένα έργο εδώ πέρα», τόνισε.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση, πρόθεση του Μαύρου είναι να περιμένει μέχρι την Τρίτη για να πάρει την οριστική απάντηση του Τσιώλη. Σε περίπτωση που αυτή είναι αρνητική, όλα δείχνουν ότι πιθανότατα θα στραφεί στη λύση του Βαγγέλη Βλάχου, ενώ φέρεται να έχει άλλες δύο περιπτώσεις προπονητών στη λίστα του...

Keywords
Τυχαία Θέματα