Τσιώλης: Να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις

17:43 20/4/2013 - Πηγή: AEK365

Τέσσερις σερί ήττες μετράει ο Αστέρας Τρίπολης με πιο... βαριά το 5-1 από τον Άρη και ο Σάκης Τσιώλης έδωσε το σύνθημα για νίκη κόντρα στον ΟΦΗ προκειμένου οι παίκτες του να διασκεδάσουν τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιούργησαν κυρίως με την εμφάνιση τους στο "Κλ. Βικελίδης".
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης στην NOVA
Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Είναι

το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και σίγουρα θα θέλαμε να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα εντός έδρας. Έχουμε τα γνωστά προβλήματα, υπάρχουν πάλι 5-6 έξι παιδιά που συμπλήρωσαν το όριο καρτών και μένουν έξω για να μπορούμε να πάμε στα πλέι-οφ πιο δυνατοί. Σίγουρα θα έχουμε μία διαφοροποίηση στην ομάδα μας, αλλά πιστεύω ότι θα μπορέσουμε σε αυτό το παιχνίδι να έχουμε τον γνωστό ρυθμό, την ηρεμία, τη συγκέντρωση για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και να κλείσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο».
Για το τι πρέπει να κάνει ο Αστέρας για να αναστρέψει τις αρνητικές εντυπώσεις: «Νομίζω ότι αυτό που έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια είναι η αποτελεσματικότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο με την Ξάνθη είχαμε πάρα πολύ καλή απόδοση, όπως και με τον Πανιώνιο. Το ότι δεν μπορέσαμε να πετύχουμε γκολ όμως, αυτό ήταν ένα πρόβλημα, παρ' όλο που δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Θα κοιτάξουμε να είμαστε πιο ήρεμοι, πιο ψύχραιμοι και πιο αποτελεσματικοί σε αυτό το παιχνίδι αν θέλουμε να το πάρουμε».
Για τον ΟΦΗ: «Αυτό που ξεχωρίζει από τον ΟΦΗ στη φετινή σεζόν και κυρίως στην περίοδο του κυρίου Πετράκη, είναι η αγωνιστική πειθαρχία και το πάθος. Αυτή η ομάδα πρεσάρει σε όλους τους χώρους, παίζει με πολλή δύναμη, με πολύ πάθος, διεκδικεί τη ζωή της στην κατηγορία. Αυτό θα πρέπει σε πρώτη φάση να αντιμετωπίσουμε».
Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Αστέρας για να κερδίσει: «Πρώτα απ' όλα να έχει ένα γρήγορο ρυθμό, να έχει καλή επιθετική ανάπτυξη, να δημιουργήσει ευκαιρίες και πάνω απ' όλα να είναι αποτελεσματικός. Με αυτά τα χαρακτηριστικά πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».
Για το αν θα παίξουν ρόλο οι απουσίες του Αστέρα: «Ρόλο οι απουσίες παίζουν στους αυτοματισμούς και τη συνοχή μίας ομάδας. Όταν υπάρχουν 6-7 παιδιά τα οποία θα είναι για πρώτη φορά μαζί στην ενδεκάδα - γιατί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος χρειάστηκε ο καθένας μεμονωμένα να βοηθήσει και βοήθησε-, τότε σε αυτή την περίπτωση, όπως κάναμε και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη στο οποίο ήμασταν πολύ άσχημοι, είχαμε προβλήματα στην ομοιογένεια και στους αυτοματισμούς, όχι μόνο στην επίθεση αλλά και στην άμυνα. Νομίζω όμως ότι τώρα έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους και αυτό το παιχνίδι το θέλουμε για να κλείσουμε καλά τη σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα